Søk i Aktiv i Oslo

Harald Huysman Karting

Harald Huysman Karting (HHK) er landets største og mest profesjonelle gokartsenter. Her samles firmaer og vennegjenger, så vel som kjærestepar og hobbyentusiaster. Felles for alle er et ønske om fartsfylt moro!

Julebord

Tenk deg et julebord som ikke bare er en tradisjonell middag, men som gir en uforglemmelig opplevelse fra start til slutt!

Julebordpakkene hos Harald Huysman gir dere det beste fra to verdener med en spennende start på gokartbanen, etterfulgt av en hyllest til vinnerne på premiesermonien.

Til slutt trekker inn i restauranten for å nyte en bedre julemiddag med noe godt i glasset.

Se to alternativer. 

Restaurant & Bar

Hos Harald Huysman Karting finner du ikke bare spenning og action på banen, men de har også en egen restaurant som kan tilby en rekke spennende retter, og serverer utsøkt mat. Her serveres alt fra deilige lunsjretter, middagsbuffeter og velsmakende julemat.

Fra restauranten har dere også fantastisk utsikt mot banen, noe som gir en helt spesiell opplevelse mens dere nyter god mat og drikke.

De byr også på en egen bar med alle rettigheter – og et rikt utvalg av ulike drikkevarer.

Les mer. 

Utdrikningslag

På jakt etter den ultimate opplevelsen for utdrikningslaget som vil gi brud eller brudgom minner for livet? Look no further! Harald Huysman Karting har skapt den perfekte blandingen av spenning, konkurranse og moro som garanterer en uforglemmelig dag for alle involverte.

Her kan de ta imot både små og store grupper som ønsker en fartsfylt start på utdrikningslaget.

Etter kjøring deles det ut en t-skjorte, mini champagne og en diplom til brud/brudgom.

Les mer om tilbudet. 

Barnebursdag

Harald Huysman Karting er det perfekte stedet for å arrangere en spennende og minneverdig barnebursdag. Med innendørs gokartbane kan barna oppleve fart & moro i trygge omgivelser.

De tilbyr bursdagspakker som inkluderer kjøring, mat, brus is og diplom.

Se innholdet i pakkene.

Hele gjennomføringen av bursdagen blir tatt hånd om av hyggelige ansatte – og du kan slappe av og nyte dagen sammen med barna.

Se mer på nettsiden til HHK. 

Møterom og konferanselokaler

Harald Huysman Karting er også det ideelle stedet for møter og konferanser i Oslo, med flotte fasiliteter, profesjonell service samt gode parkeringsmuligheter. Her har du alt under samme tak!

Møte- og konferanserom: Harald Huysman Karting tilbyr et romslig konferanserom med plass til 60 personer. Fasiliteter inkluderer multimedia-system, projektor, DVD, lyd-system og trådløst nettverk. Personalet gir profesjonell og personlig service, slik at du kan fokusere på viktige møter og kunder.

Stort konferanselokale: For større arrangementer kan de rigge opp et konferanserom med plass til 500 mennesker. Her finner du PA-anlegg, laserprojektor, scene og raskt nettverk.

Konferansemeny: De tilbyr en spesialtilpasset konferansemeny med deilige alternativer som fruktfat, wienerbrød, kaffe/te, mineralvann, lunsj, middag og mye mer.

Les mer om mulighetene.

Send melding til Harald Huysman Karting

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.