Søk i Aktiv i Oslo

Liquid Engineers

Har du lyst til å lære mer om drinker & cocktails? Her kan du og dine venner samles for et kurs hvor dere får mikse og trikse i baren!

En selvutnevnt “flytende ingeniør” gir deg den kunnskapen – hvordan du lager drinker, hvorfor, morsomme muligheter og historikken rundt oppskriftene. Hvis noen er gravide i selskapet lages det selvfølgelig alkoholfrie drinker for den personen.

Etter hver presentasjon mikser alle deltagere selv, og kan beundre/nyte sin egen kreasjon bak baren på Norges eneste dedikerte cocktail senter!

Beste måten å lære på er å gjøre det selv!

Her kan du lese mer om mulighetene. 

Eventer – de bringer baren til deg

I over 10 år har The Liquid Engineers spesialisert seg på å lage vakre drinker og cocktails til arrangementer, både små og store. Fra sommerfester på takterrasen med 200 gjester, til private 40-års bursdagsfester for venner og familie, er de dedikerte til å gjøre baren til samtaleemnet på ditt arrangement.

Her kan de lage spennende cocktailmenyer til fester fra 10 personer på et lite kontor, til 5000 personer på større arenaeer.

Glass, is, ferske ingredienser, øl, vin, sprit, bærbare barer og Liquid Engineers prisvinnende bartendere er en del av pakken.

Se hva de kan tilby til ditt event. 

Send melding til Liquid Engineers

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.