Søk i Aktiv i Oslo

ASIA Selskapslokale

ASIA Aker Brygge har store, flotte lokaler med fantastisk utsikt ut over festningen og fjorden. Hos ASIA er hele 2. etasje tilgjengelig for store og små selskaper opp til 200 personer.

ASIA er en trendy crossover – og fusion restaurant som serverer herlig mat fra det sør-østlige Asia. Her kan du arrangere din fest med egne spesielle menyer til ditt arrangement.

Julebord

Et perfekt sted å feire julebord med firmaet, vennegjengen eller familien. De har flotte lokaler med nydelig utsikt over festning og fjord. Restauranten tar både små og store selskaper inntil 200 personer.

Firmaarrangement

Skal du arrangere et firmaaraangement? ASIA Aker brygge kan hjelpe dere med alt fra firmalunsjer, til firmafest, kick off, konferanser og seminarer. De har flotte, velutstyrte møtelokaler. Her finner du alt av teknisk utstyr du måtte trenge til ditt møte. Hva med å starte kvelden med et møte, og ta det over til en uformell fest etterpå i samme lokaler?

Chambre Separee

Er du på utkikk etter et sted å holde et lukket selskap? Hos ASIA finner du elegante Chambre Separee som gjør sammenkomsten til noe helt spesielt. Her får du skreddersydde menyer etter dine ønsker.

Bryllup og fest

Flotte lokaler til bryllup og fest som rommer inntil 200 personer. Her kan du nyte dagen og kvelden til deilig mat i en deilig atmosfære. Få arrangementet og menyen skreddersydd etter dine ønsker.

Les mer om hva de kan tilby for ditt selskap. 

Send melding til ASIA Selskapslokale

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.