Søk i Aktiv i Oslo

Glenne Gård

Glenne Gård arrangerer små og store selskap og byr på utsøkt, kortreist mat og en helt spesiell atmosfære. Gården ligger i et idyllisk kulturlandskap kun 30 minutter fra Oslo sentrum.

Moderne selskapslokaler i gammelt kulturlandskap

Glenne Gård arrangerer små og store selskap og byr på utsøkt, kortreist mat og en helt spesiell atmosfære. Gården ligger i et idyllisk kulturlandskap 30 minutter fra Oslo sentrum.

Den nyrenoverte låven rommer en stor, moderne festsal med kjøkken og tilhørende fasiliteter. Gammel tradisjon og moderne design møtes og skaper rammen om uforglemmelige anledninger.

På Glenne Gård kan du feire det meste, fra bryllup og julebord til større og mindre firmafester.

Festsalen

En miks av nye trender, antikvariske gjenstander og moderne interiør bidrar til at de feststemte gjestene vil trives. Her er det høyt under taket og plass for inntil 200 personer.

Seks store lysekroner i smijern skaper en lun stemning, og det rustikke gulvet av ask gir særpreg til rommet med et rikt fargespill.

Bar med Loungerom

I midtpartiet av rommet, i vrimleområdet, finner du baren. Taket er dekorert med håndskårne skiver av helved og veggen bak baren har fått montert svarte og hvite eikefinérhyller.

Titalls Norgesglass-lamper henger fra taket og lys i de møbelsnekrede hyllene sørger for en spennende atmosfære.

Baren er omgitt av små, intime lounge-rom med gode sitteplasser og gamle bøker i skinn, litterære klassikere og historiske verk. På veggene henger det moderne fotokunst.

Skybar

Du skal trives på Glenne, også utenom festmåltidet. I Skrivestua kanskje, med dens over 3 000 bøker og lun steming. Vil du heller nyte utsikten og noe godt å drikke, kan du stige opp til Skybar med baren og den luftige balkongen.

Les mer om mulighetene. 

Send melding til Glenne Gård

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.