Søk i Aktiv i Oslo

The Escape Games

The Escape Games tilbyr spennende og morsomme spill som bare må oppleves! Rommene byr på fengslende historier, varierte oppgaver og interaktive opplevelser. Ligger på første plass i TripAdvisor og anbefales av Osloby. Størst i Oslo, med over 1400 kvm. moro!

NORGES BESTE ESCAPE ROOM* MIDT I OSLO SENTRUM.

Hos The Escape Games kjemper dere mot klokken for å komme ut av rommet dere er fanget i. For å lykkes må dere finne skjulte ledetråder, løse gåter og avdekke mysterier. Fantastisk aktivitet for grupper fra 2 til 65 personer!

Spillene passer perfekt for teambuilding, firmafest, utdrikningslag, bursdagsfest, vennetreff, date, familiemoro og andre gruppeaktiviteter.

The Escape Games har samlet de beste spillelementene fra Tokyo til New York for å gi dere en uforglemmelig opplevelse. Spillene har store rom med fengslende historier, forseggjort innredning og mange interaktive teknologier. De byr på masse utfordringer, hemmeligheter og overraskelser!

Les mer om The Escape Games her

Morsom og spennende underholdning

Spillet starter med at dere fanges i et rom. Målet er å komme ut av rommet i én time.

Dere jobber på et lag for å finne skjulte gjenstander, utforske ledetråder og løse ulike oppgaver. Når dere løser oppdraget, får dere nøkkelen fra døra. Tiden går fort, og her gjelder det å samarbeide og kommunisere godt for å finne løsningene.

Hvert spill har sin historie som dere lever dere inn:

“Tsjernobyl: atomkatastrofen”: Deres oppdrag er å avverge en ny katastrofe på Tsjernobyl atomkraftverk! Dere havner i spøkelsesbyen i Ukraina, og skal forhindre kollaps av sarkofagen rundt reaktor 4.
“Virus Lab”: Dere skal stoppe en terroristgruppe som planlegger et massivt angrep med biologisk våpen. Dere må lære mer om virusene, utføre tester i et laboratorie og forhindre utslipp av virusene.
“Mentalsykehus”: Dere er fanget på et mentalsykehus drevet av psykopater. Deres grusomme behandlinger starter om én time. Kan dere rømme før det?
“AI: Robot Eva”: Den mektige kunstige intelligensen vil utslette menneskeheten om kun en time. Deres oppdrag er å bryte dere inn i hovedkvarteret til utviklingsselskapet “Inmind” og stoppe det.
“Ville vest ekspressen”: Dere våkner opp som cowboyer i et tog ombord i Det Ville Vesten. Klarer dere og stoppe toget før det når en ødelagt bro og sender dere over stupet?
“Ondskapens hus”: Tør dere gå inn i et hjemsøkt hus og møte ondskapen? Dere har bare en time på å fullføre et hellig rituale, og bryte forbannelsen som rår over husets familie.
Ubåt Voyage: Dere er fanget på ubåten til den gale oppfinneren Nemo. Klarer dere å bringe det tilbake til havnen og komme ut?
“Isriket”: Her tar dere en reise til Isriket for å redde verden fra en evig vinter. Vis heltemot og vinn over kongen!
“Gudfaren”: Ta på gangster-hatten og stjel bevis og penger fra selveste Corleone-herskapshus.

Det skjer mye underveis i spillene! Rommene er fylt med hemmeligheter, gåter og overraskelser. Dette byr på mange inntrykk, spenning og moro!

the escape games 11

Firmaarrangement og teambuilding

The Escape Games passer perfekt for kick off, teambuilding, firmafest, julebord og andre firmaarrangement. Dere blir bedre kjent med kollegaene, får testet hvor godt dere jobber i team og har det kjempegøy sammen.

Les mer om firmaevent her.

De serverer gratis kaffe, vann og godteri, og det er også lov å ta med snacks og drikke/alkohol. Opptil 65 personer kan spille samtidig. Samtlige lokaler har romslig resepsjonsområde, og lokalene i Kirkegata byr også på møterom.

Escape game – der dere er

The Escape Games har et fantastisk tilbud for arrangementer i deres lokaler – The Escape Box. Dette er en svært spennende escape room-opplevelse på boks. Boksen vil overraske dere med kule teknologiske effekter, spesiallaget inventar og morsomme oppgaver.

Bakgrunnshistorien er at en hacker har tatt kontroll over deres data, og dere kan stoppe ham ved å løse gåtene han har lagt igjen. Spillerne løser varierte oppgaver for å komme frem til koden som kan stoppe hans kraftige IT-maskin midt i rommet. Spillet kan engasjere opp mot 300 deltakere som deles opp i mindre lag.

Les mer om The Escape Box og book her.

Utdrikningslag, bursdag, date og vennetreff

The Escape Games er et fantastisk valg for bursdagsfest, utdrikningslag, date og vennetreff. Dette er en unik opplevelse som vil huskes lenge! Masse moro, spenning og en god latter er garantert!

Les mer om private event her. 

De serverer gratis kaffe, vann og godteri, og det er også lov å ta med snacks, kake og drikke/alkohol. Hvis dere booker begge rommene i to puljer, får dere ekstra tid til mingling/kakespising. Opptil 65 personer kan spille samtidig. I Kirkegata er det også mulig å et party-rom for 30 min etter deres spill.

Familiemoro og barnebursdag

The Escape Games passer best for barn f.o.m. 10 år, men yngre barn kan også være med og vil definitivt nyte spillet. “AI: Robot Eva”,  “Virus Lab” , Ubåt Voyage” og “Ville vest ekspressen” passer best for yngre barn.

Barn som feirer bursdag hos The Escape Games får en liten gave. I Kirkegata er det også mulig å låne et party-rom for 30 min etter deres spill for å kake og åpne gavene.

Barn får rabatt.

Digitalt escape room

Spill vårt berømte escape room uten å forlate hjemmet eller kontoret! Morsomt og interaktivt lagspill med kule effekter for 2-1000+ personer. Spillet kjøres i en nettleser, og har innebygde hint og veiledning. Kjøp på nett og få tilgangskode tilsendt umiddelbart.

Les mer.

Priser

Prisen er avhengig av antall personer som spiller, og ligger mellom 330 og 450 kr per pers.

Finn priser her.

Gavekort

Kjøp en fantastisk opplevelse hos i gave! Et digitalt gavekort kan kjøpes her.

Kundeomtaler

Det var veldig moro! Veldig utfordrende og stedet er veldig gjennomført. Kan virkelig anbefales!
__
What an awesome experience! Challenging, fun, great decorations and interesting puzzles.
I definitely recommend it and will be doing it again!

Les også flere anmeldelser på Tripadvisor.

*Norges beste escape room ifølge TripAdvisor.

Send melding til The Escape Games

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.