Søk i Aktiv i Oslo

Laboratoriet

Laboratoriet er et storhus for alle midt på Skøyen, og her finner du restaurant, pub og café under samme tak. De tilbyr også utleie av lokalene til ulike formål.

LEIE LOKALER 

Hos Laboratoriet kan du leie lokaler som passer for møter, konferanser, selskap og andre eventer.

I 1.etasjen befinner det seg et  nyåpnet restaurantlokale. Restauranten kan deles inn i to seksjoner avhengig av deres behov og antall. Dette rommet egner seg for større samlinger der man ønsker å spise lunsj eller middag.

Kapasitet: 55 pers.
Adkomst: bakkenivå.

I 2.etasjen finner du et spennende og mellomstort lokale med mye personlighet. Rommet er utstyrt med projektor og lerret, lydanlegg, langbord og store vinduer. Dette rommet egner seg til alt fra større møter til samlinger som konfirmasjoner og dåp.

Kapasitet: 30 pers.

Adkomst: trapp og heis.

I 3.etasjen finner du et luftige loftrom. Rommet er utstyrt med projektor og lerret, lydanlegg, store eventbord, egen garderobe og bar. Dette rommet egner seg til alt fra seminarer, kurs, filmvisninger, fest og samlinger som konfirmasjoner og dåp.

Kapasitet: 140 pers.

Adkomst: trapp og heis.

Les mer om lokalene. 

RESTAURANTEN

Her finner du varme og kalde retter, for både lunsj, middag og noe å snacke på! Menyen er basert på sesongens råvarer og de har utarbeidet flere retter som passer perfekt for korte lunsjpauser.

Se menyen. 

Restauranten tilbyr også take-away.

PUBEN 

I 2.etasje hos Laboratoriet du nyte noe kaldt i hånden sammen med godt selskap. Du kan også spille shuffle board, se fotball på storskjermen, delta på hjerneprikende quiz eller bare nyte en god afterwork med kollegaer og venner.

Puben har en egen meny med snacks, burger og pizza som lages fra storkjøkkenet i 1.etasje.

Send melding til Laboratoriet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.