Bølgen & Moi Tjuvholmen

Nydelig restaurant på Tjuvholmen. Her kan du leie Chambre separèe for inntil 30 personer samt lokaler til større selskaper. Hele restauranten kan også reserveres for opptil 160 personer.

Bølgen & Moi er opptatt av god mat og drikke i samspill med kunst og kreativitet. I hele restauranten kan du la deg fascinere av alt fra oppdekkingen av bordene, kreativ galskap fra deres ansatte og berømte kunstverk av artisten Per Fronth. Et besøk her skal gi deg en matopplevelse utenom det vanlige.

Selskapslokaler

Her finner du flere muligheten for å leie lokaler til alle typer selskaper. Hele restauranten kan bookes for inntil 160 gjester. Bakerst i lokalet finner du også et eget Chambre Separee med plass til 30 personer. Denne kan åpnes og det kan utvides og dekkes på videre ved større selskaper. Selskapslokalene kan også åpnes ut mot uteservering slik at man får en sommerlig følelse, sol og frisk luft på solfylte dager.

Les mer her

Uteservering  – Inviter til sommerfest

Her står sola på hele ettermiddagen og kvelden! Godt plassert på Tjuvholmen med sol langt utover kvelden har de kanskje byens beste uteservering. Her kan du nyte sommerlige retter, blant anner deres populære skalldyrplatå.

Inviter til årets sommerfest her, eller nyt et glass i sola med gode venner.

Julebord

Book tidenes julebord på Bølgen & Moi, Tjuvholmen. Her får du egne, sesongbaserte menyer som er inspirert av julen etter sesongens råvarer. Også her kan du leie chambre separee, eller hele lokalet for opptil 160 gjester.

Lunsjgaranti

På Bølgen & Moi Tjuvholmen har de lunsjgaranti. Det betyr at du er lovet lunsjen innen 15 minutter – dermed kan du trygt invitere kollegaene med på en hyggelig lunsj, uten at det går ut over arbeidstiden din.

Teambuilding, Kick-Off, firmaarrangement

Er det noen som kan arrangere et vellykket firmaarrangement er det Bølgen & Moi. Her kan du invitere kollegaer, ansatte og kunder til en helaften utenom det vanlige. I tillegg til flere muligheter i forhold til lokaler, kan det også kombineres med vin- og drinksmaking. Hva med å starte med en førsteklasses middag i selve restauranten, for deretter å forflytte dere til den tilhørende, men avskjermede Bar Bastard i samme lokaler etterpå?

Vin- drinksmaking

Bølgen & Moi arrangerer vin- og drinksmaking for deg, dine venner, kollegaer eller utdrikningslaget. En perfekt arrangement som setter festen i gang. Ta kontakt via Send Melding knappen så hjelper de deg med å arrangere en kveld.

Les mer på Bølgen & Moi sine sider.