Søk i Aktiv i Oslo

Wallmans Oslo

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet er hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. De tilbyr fantastiske lokaler som setter en fin ramme for et hvert selskap. Du kan også leie hele stedet og skreddersy kveldens underholdning og innhold.

Wallmans Oslo har i over 20 år arrangert både små og store selskaper for både firmaer og privatpersoner. Alt fra 20-90 års lag, større og mindre utdrikningslag, overraskelsesfester og mye annet!

Ta julebordet, bursdagen, firmafesten, jubileet eller utdrikningslaget til Wallmans i år!

De har god erfaring med å planlegge og tilrettelegge kvelden slik at du får mest mulig ut av den. Her blir alle godt ivaretatt og du blir gjort litt ekstra stas på dersom du kommer for å feire noe.

Les mer om leie av deler eller hele Wallmans her.

Wallmans team av showprodusenter, koreografer, artister, kostymedesignere og produksjonsteam jobber utrettelig for å gi deg en spesiell og unik opplevelse som du sent vil glemme.

Gjør deg klar for en altoppslukende opplevelse som kombinerer levende musikk, visuelt slående bilder og deilig mat for å ta deg med på en reise gjennom en morsom og annerledes kveld.

Fra det øyeblikket du går inn i Wallmans lokale, vil du være omgitt av bobler, spenning og forventning. Scenen er satt med dristige, iøynefallende design som garantert vil fange oppmerksomheten din.

Når du slår deg til rette ved bordet ditt, vil du bli møtt med en meny med nøye utvalgte kulinariske herligheter som er både smakfulle og visuelt imponerende.

Les mer om dinnershowet her.

Umulig å ikke bli begeistret over Wallmans

Det er sant, det er umulig å ikke bli overbegeistret. Formelen deres er sabla god, den musikalske estetikken er helt deres egen og middagens fire retter (for å ikke glemme den imponerende vin-paringen) er en kulinarisk fryd gjennom hvert sipp og hvert tygg.

Billetter finner du her.

Firmaarrangement

Et arrangement på Wallmans er ikke som alle andre arrangementer. Lokalene kan tilpasses alle mulige arrangementer fra større firmaarrangementer til mindre sommerlunsjer med jobben. I tillegg til å ha et fantastisk dinnershow-konsept er de også et eget in-house eventbyrå som tar seg av planleggingen og bistår dere med alt dere har behov for i forbindelse med arrangementet.

Wallmans har vært arrangører for blant annet Sponsor- og Eventforeningen, Grand Travel Awards – og flere ulike eventer, åpne og lukkede.

Les mer om firmafest på Wallmans her eller les mer om Julebord på Wallmans her.

Minneverdig mat og service

Det sies at en kun får én sjanse til å gi et godt førsteinntrykk, en ny sjanse Wallmans definitivt ikke har behov for. Velkomsten og menneskene er og oppleves som et eneste stort smil. Atmosfæren roper “Hjertelig velkommen til Wallmans!” og opprettholdes under hele oppholdet av både sprudlende servitører, sjarmerende artister og smilende vakter.

Innledningsvis ble det nevnt at Wallmans tar mat på alvor – det fortjener å gjentas. Maten er nydelig! Gjennom fire retter ligger det til stadighet en balansert likevekt mellom spice, syrlighet, sødme og crunch. At en sommelier også har hatt en finger med spillet er det ingen tvil om. Vinpakken med tilhørende vin til hver rett er som laget for hverandre.

Menyen er tilpasset sesongens råvarer og alt er laget fra bunnen av, servert av Wallmans egne stjerner og serviceinnstilte servitører.

Du finner Wallmans flerretters meny her.

Send melding til Wallmans Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.