Søk i Aktiv i Oslo

Wallmans Oslo

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet er hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. De tilbyr fantastiske lokaler som setter en fin ramme for et hvert selskap. Du kan også leie hele stedet og skreddersy kveldens underholdning og innhold.

Wallmans Oslo har i nesten 20 år arrangert både små og store selskaper for både firmaer og privatpersoner. Alt fra 20-90 års lag, større og mindre utdrikningslag, overraskelsesfester og mye annet! De har god erfaring med å planlegge og tilrettelegge kvelden slik at du får mest mulig ut av den. Her blir alle godt ivaretatt og du blir gjort litt ekstra stas på dersom du kommer for å feire noe.

Les mer om leie av deler eller hele Wallmans her.

Umulig å ikke bli begeistret over Wallmans

Det er sant, det er umulig å ikke bli overbegeistret. Formelen deres er sabla god, den musikalske estetikken er helt deres egen og middagens fire retter (for å ikke glemme den imponerende vin-paringen) er en kulinarisk fryd gjennom hvert sipp og hvert tygg. Les full anmeldelse av Wallmans her. 

Tips: Ta julebordet, bursdagen, firmafesten, jubileet eller utdrikningslaget til Wallmans i år!

Billetter finner du her.

Firmaarrangement

Et arrangement på Wallmans er ikke som alle andre arrangementer. Lokalene kan tilpasses alle mulige arrangementer fra større firmaarrangementer til mindre sommerlunsjer med jobben. I tillegg til å ha et fantastisk dinnershow-konsept er de også et eget in-house eventbyrå som tar seg av planleggingen og bistår dere med alt dere har behov for i forbindelse med arrangementet.

Wallmans har vært arrangører for blant annet Sponsor- og Eventforeningen, Grand Travel Awards – og flere ulike eventer, åpne og lukkede.

Les mer om firmafest på Wallmans her eller les mer om Julebord på Wallmans her.

Topp underholding for selskap, event, julebord og firmafester

Wallmans fortjener et besøk enten du underholdes av klokkerene vokaler, vil spise nydelig mat, har en forkjærlighet for akrobatikkens styrke og smidighet, eller rett og slett bare digger dans og superfengende allsang-hits helt tilbake til 80-tallet. Du kan forvente å forlate stedet som en Wallmans-infisert gladlaks hvor etterklangen av besøket utelukkende består av: “Dette var HELT rått!”

I år byr Wallmans Oslo på enda et spektakulært dinnershow i verdensklasse. Showet brakstarter med en kraftversjon av The Greatest Showman, fremført med sterke koreografier, iøynefallende kostymer og vokalister som stryker over trommehinnen med nydelige stemmer. Flere ganger i løpet av kvelden flørter artistene med upåklagelige falsetter og toner så høye at det er uunngåelig å dra sammenligninger til verdens største stjerner, jammen kan de danse også. Her er det bare å glede seg til nymoderne og historiske låtskatter med en moderne vri, elegante og sjokkerende dansenumre og en special-act du virkelig kan glede deg til! Det er gøy, fascinerende og fengende underholdning for enhver generasjon.

Les mer om dinnershowet her.

Minneverdig mat og service

Det sies at en kun får én sjanse til å gi et godt førsteinntrykk, en ny sjanse Wallmans definitivt ikke har behov for. Velkomsten og menneskene er og oppleves som et eneste stort smil. Atmosfæren roper “Hjertelig velkommen til Wallmans!” og opprettholdes under hele oppholdet av både sprudlende servitører, sjarmerende artister og smilende vakter.

Innledningsvis ble det nevnt at Wallmans tar mat på alvor – det fortjener å gjentas. Maten er nydelig! Gjennom fire retter ligger det til stadighet en balansert likevekt mellom spice, syrlighet, sødme og crunch. At en sommelier også har hatt en finger med spillet er det ingen tvil om. Vinpakken med tilhørende vin til hver rett er som laget for hverandre. Menyen er tilpasset sesongens råvarer og alt er laget fra bunnen av, servert av Wallmans egne stjerner og serviceinnstilte servitører.

Du finner Wallmans flerretters meny her.

Wallmans oslo

Send melding til Wallmans Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.