Wallmans Oslo

Wallmans Oslo tilbyr fantastiske lokaler som setter en fin ramme for et hvert selskap. Du kan også leie hele stedet slik at de kan skreddersy kveldens underholdning og innhold etter dine ønsker.

Wallmans har i nesten 20 år arrangert både små og store selskaper for både firmaer og privatpersoner. Alt fra 20-90 års lag, større og mindre utdrikningslag, overraskelsesfester og mye annet! De har god erfaring med å planlegge og tilrettelegge kvelden slik at du får mest mulig ut av den. Her blir alle godt ivaretatt og du blir gjort litt ekstra stas på dersom du kommer for å feire noe.

Firmaarrangement

Et arrangement på Wallmans er ikke som alle andre arrangementer. Lokalene kan tilpasses alle mulige arrangementer fra større firmaarrangementer til mindre sommerlunsjer med jobben. I tillegg til å ha et fantastisk dinnershow-konsept, er de også et eget inhouse eventbyrå som tar seg av planleggingen og bistår dere med alt dere har behov for i forbindelse med arrangementet.

Wallmans har vært arrangører for blant annet Sponsor- og Eventforeningen, Grand Travel Awards – og flere ulike eventer, åpne og lukkede.

Les mer om de ulike tilbudene. 

Topp underholding for selskap, event og firmafester.

I år byr Wallmans Oslo på enda et spektakulært dinnershow i verdensklasse. De tar deg med på en reise tilbake til ungdomstiden hvor kjærlighet, opprør og vennskap sto sterkt. Her er det bare å glede seg til nymoderne og historiske låtskatter med en moderne vri, sexy, elegante og sjokkerende dansenumre og en special-act du virkelig kan glede deg til!
Meny

En kulinarisk meny tilpasset sesongens råvarer, som selvfølgelig er laget fra bunnen av, servert av egne stjerner og sprudlende medarbeidere.

Book show