Søk i Aktiv i Oslo

Skui Gård

Skui Gård er en magisk plass kun 25 minutter fra Oslo sentrum. Hit kan du ta med familie, venner eller kollegaer og finne årets vakreste juletre, og hente dette med kanefart. Hver år arrangereres også et storstilt julemarked som setter deg i den rette julestemningen.

Juletrehogst

I hele desember foregår juletrehogsten. På hverdagene ønskes det velkommen til firmaevents og lukkede selskaper. I helgene myldrer det av barn og voksne i alle aldre, både i juletreskogen, på «Kortreist Julegavemarked», i akebakken og rundt bålkurvene. I tillegg arrangeres det varierende aktiviteter som kanefart, små-konserter, osv. Følg med i programmet på Facebook eller på nettsiden.

Det er også mulig å kjøpe juletre uten å måtte hogge selv.

Les mer om juletrærne på Skui gård her

Kanefart

Kanefart er en populær aktivitet for både store og små. Hva gir deg mer julestemning enn å finne årets juletre kombinert med en kanefart med hele familien? Er det snø, går turen ut på jordet, men dersom den glimrer med sitt fravær settes hjulene på og det blir tatt en tur langs veien.

Kortreist julegavemarked

De to siste ukene inviteres det til kortreist julegavemarked. Her inviteres lokale produsenter av håndverksprodukter (nyttegjenstander, pyntegjenstander, mat, drikke, osv).

Juletrehogst: Teambuilding, julebord og familiehygge

Juletrehogst for medarbeidere og kunder med eller uten familie er et annerledes, populært og meningsfylt alternativ til det tradisjonelle julebordet. Inviter på enkel håndmat og drikke, en hyggelig førjuls-opplevelse, og på toppen av det hele et vakkert og helt ferskt juletre.

Varm hygge, varig glede, og helt uten bakrus og bondeanger! Hva med å konkurrere i hvem som klarer å finne det fineste treet?

 

Send melding til Skui Gård

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.