Søk i Aktiv i Oslo

The Viking Planet – Event

The Viking Planet kan også tilby spennende lokaler for både små og store arrangementer. Her kan du holde lanseringer, seminar, jubileer eller selskap - midt i hjertet av Oslo.

The Viking Planet som en spennende arena for ditt neste arrangement?

Lanseringer, seminarer, team building eller en middag i flotte lokaler – i hjertet av Oslo.

The Viking Planet dekker 1600 kvadratmeter og er godkjent for inntil 400 personer.

Arrangement i Norvegr / Auditoriet

The Viking Planet kan tilby konferanserom. Norvegr med sin 100” skjerm med standard HDMI utgang, kan rigges til blant annet filmvisninger, debatter eller som møterom.

De hjelper deg ved alle anledninger, og skreddersyr arrangementet til dine ønsker og behov.

Les mer om mulighetene rundt events.

Referanser 

«Et spennende og annerledes sted midt i Oslo sentrum! Vi har ved flere anledninger hatt event på The Viking Planet med veldig godt resultat. Våre kunder har vært svært fornøyd med både mat, service og ikke minst de unike opplevelsene som The Viking Planet tilbyr. Jeg vil absolutt anbefale andre å legge event, konferanser eller middagsarrangement til The Viking Planet.»

Marit Utaker, Daglig Leder Oslo Guidebureau

«Teknisk museum hadde en fantastisk høstfest på The Viking Planet. Det ble stemningsfullt og moro. Tusen takk for gode opplevelser!»

Laila Andersen, Avdelingsleder Teknisk Museum

«En meget unik opplevelse for både oss som arrangører og våre gjester som hadde en vakker gala kveld på The Viking Planet museet i anledningen for å feire Karabakh. Vi takker for meget flott samarbeid, service og ikke minst et flott team som stod på hele kvelden og sørget for at kvelden ble helt uforglemmelig. Stor takk til kjøkkenet som hadde forberedt smaksfulle retter fra ulike land og kulturer, tilpasset våre gjester og ambassadører fra ulike land.»

Shervin Najafpour, CAN Interesseorganisasjon

Send melding til The Viking Planet – Event

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.