Digital teambuilding fra hjemmekontoret for 5 - 5000 deltagere

Bilde av en dame som sitter på hjemmekontor og har digital teambuilding med sine kollegaer

Digital teambuilding har for første gang i historien blitt en del av mange arbeidsplasser. Det brukes til å skape en følelse av samhold blant kollegaer som ikke sitter fysisk sammen. Spar tid og finn mange alternativer på denne siden.

Virtuelle aktiviteter og leker 

Teambuilding er utfordrende når alle eller flere i teamet jobber eksternt. Den gode nyheten er at på denne siden finner du fantastiske digitale teambuilding-aktiviteter. Alt fra spennende spill og digitale escape rooms, online kurskurs og matkurs, og Megazones nylanserte «Sherlock Holmes – murder at the mansion». 

Å bygge bånd mellom kolleger er ekstra viktig når teamet jobber fra hjemmekontor. Enten aktiviteten er for moro skyld eller for å bidra til å påvirke arbeidet, er tiden til å bistå det virtuelle teamet ditt, en investering som gir utbytte i team-samhold og arbeidsytelse. Digital teambuilding kan bestå av spill og leker for at kollegaer skal bli bedre kjent eller løse spennende oppdrag sammen, eller tilrettelagte aktiviteter for å bedre jobbrelatert samarbeid. 

Hva er digital teambuilding? 

Det er å skape forbindelse og tilhørighet mellom et team ikke sitter fysisk sammen på kontor eller på en arbeidsplass. Å knytte bånd mellom kollegaer kan også bidra til å bedre kommunikasjonen, motivasjonen og øke produktiviteten. Teambuilding er for mange firmaer et viktig tema. Når pandemien setter en stopper for sosialt samvær finnes det heldigvis fantastiske alternativer til å bygge relasjoner.

Hvorfor er dette viktig for bedrifter? 

Den beste måten å koble sammen eksterne team på er å sørge for at alle føler seg sett og hørt. En undersøkelse fra 2020 og 2021 avdekket at digitaliserte arbeidsplasser ga følelsen av at arbeid gjort ble “usynlig” og at kollegaer mangler følelsen av tilhørighet og samhold. Den røde tråden gjennom begge undersøkelsene er at det kan være ensomt å jobbe hjemmefra. Mindre tid i et kontormiljø betyr færre muligheter til å knytte sosiale bånd og å bygge tillit til kolleger, som igjen kan føre til dårligere ytelse på jobben.

Hele 94% av arbeiderne i undersøkelsene sa at tilknytning til sine kolleger var avgjørende for teamets suksess, og 19% sa at det var den viktigste faktoren for en følelse av velvære på jobben. 

Les mer om de ulike digitale alternativene på denne siden og ta kontakt med leverandørene som passer for din bedrift. Løs oppdrag sammen, samarbeid bedre hjemmefra og bli kjent på en ny måte.

For flere typer teambuilding, når fysisk oppmøte er tillatt, ta en titt her.