Søk i Aktiv i Oslo

Issho Matbar

Issho Matbar ligger i den pulserende Strøget passasjen, midt i hjertet av Oslo. Her får du servert fantastisk japansk mat i gode smakskombinasjoner, samt flotte og friske cocktails. Hyggelig atmosfære med lun belysning og inspirasjon av japansk populærkultur.

Isshos Matbar ønsker dere varmt velkommen enten dere vil dele noen spennende småretter, en hel middagsopplevelse, eller ønsker en trivelig kveld sammen med noe godt i glasset.

Isshos lokaler er rikt dekorert med en eklektisk blanding av grafitti, japanske lykter og plakater fra japansk populærkultur. I denne spennende atmosfæren kan de tilby rundt 90 sitteplasser spredt over tre nivåer. De har også en romslig og trivelig uteservering.

JULEBORD PÅ ISSHO MATBAR

For dere som er lei av ribbe og lutefisk og ønsker et annerledes julebord, kan Issho Matbar friste med japanske retter, mye godt i glasset og fantastisk atmosfære. Hver rett er satt sammen for å glede sansene dine, og tilbyr en perfekt balanse mellom smaker og teksturer.

Se julemeny.

ULEIELOKALER FOR ALLE ARRANGEMENTER

Issho matbar er stedet for å skape minneverdige opplevelser – og den perfekte arenaen for ditt neste selskap eller andre spesielle arrangementer.

Her kan du reservere et bord, en del av restauranten, eller hele stedet for din eksklusive bruk.

Enten du planlegger et bedriftsmøte, en overdådig bankett, et stilig cocktailarrangement eller andre eventer, vil Isshos dedikerte team sømløst organisere hver detalj for å møte og overgå dine forventninger. De tilpasser møteformen til gjestenes forventninger.

Send dem en henvendelse med dine ønsker.

SELSKAP PÅ ISSHO MATBAR

Isshos unike meny bestående av japanske småretter er perfekt for å deles. For selskap over 7 personer tilbys også to ulike selskapsmenyer med det beste på menyen.

Se mer. 

MAT & DRIKKE

Menyen hos Isshos består av 17 japanske småretter som er perfekt for å deles rundt bordet. Her kan man velge sine favoritter, eller la en av deres dyktige servitører styre showet og sette sammen en spennende meny for dere!

Baren har et bredt utvalg av japansk øl, håndverkssake, spennende signaturcocktaier, samt et nøye kuratert vinkart.

Se hele menyen.

Facebook: Issho Matbar
Instagram: @issho_matbar

Send melding til Issho Matbar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.