Søk i Aktiv i Oslo

DOGA

På DOGA tilbys unike lokaler – der historie møter nåtid. De har alt fra små intime møterom til Norges råeste lokale – den store maskinhallen som var hjertet i den gamle transformatorstasjonen. Alt dette, midt i Oslo.

Hallen

Det største og mest fleksible rommet på DOGA passer for eksempel til store konferanser og seminarer med mange deltakere, workshops, fullskalaproduksjon, lanseringer, filmfremvisninger og fester. Rommet er en gammel maskinhall fra 1898 og har en unik arkitektur som bakgrunn for mange typer arrangementer.

Les mer her

Atriet

Atriet strekker seg gjennom DOGA-bygget og har flere muligheter for arrangementer, mindre utstillinger, servering og mingling. Lyset strømmer inn fra vinduer i taket og mot Akerselva.

Rommet er tett knyttet sammen med Formlab i enden av lokalet, men kan avskilles med store glassdører.

Les mer her

Formlab

De store vinduene mot Akerselva, naturlig dagslys og den gode takhøyden gjør Formlab til et behagelig sted for møter, workshops, seminarer eller foredrag. Det er også ideelt for fotografering eller filming.

Les mer her

Mezzaninen

Opp trappen innenfor døren på DOGA finner du Mezzaninen; et luftig rom til blant annet workshops, frokostmøter og filmvisninger. Lokalet har imponerende utsikt over både Akerselva utenfor og den store Hallen på DOGA.

Mezzaninen er det neste største lokalet på DOGA og har plass til opp til 120 mennesker sittende. Rommet er populært for seminarer og workshops, men egner seg også godt til pressekonferanser, produktlanseringer og middager.

I tilknytning til Mezzaninen finnes også et bar- og minglelokale rett utenfor på 57 m2, ideelt til servering, pauser, registrering av deltakere og som garderobe.

Les mer her

Send melding til DOGA

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.