Søk i Aktiv i Oslo

Louise Restaurant & Bar

Midt på Aker Brygge tilbyr de flotte og fleksible møte-, kurs-, konferanse- og selskapslokaler med strålende atmosfære! Nydelig utsikt over fjorden og mot Akershus Festning.

La interiørets himmelrike ønske deg velkommen inn til Louise. Her møter maritim historie nåtidens moderne og stilfulle prakt – med slående utsikt over Oslofjorden. En stor og ærverdig restaurant med lounge, bar, flotte selskapslokaler, chambre séparée, mezzaniner og et pulserende natteliv hver fredag og lørdag. 

Hva enn formålet er, sørger Louise for en minneverdig opplevelse dere aldri vil glemme. 

Les mer om Louise Restaurant. 

Selskapslokaler til de fleste anledninger

Louise er en allsidig og vakker perle på Aker Brygge. I deres flotte selskapslokaler, mezzaniner og tre Chambre Séparée – Kongerommet, Henrik Ibsen og Skipperstuen – finner du ulike temaer som gjenspeiler og hyller norsk historie. Det maritime miljøet pryder vegger og baktepper, kombinert med dype og elegante detaljer. Restauranten legger til rette for at lokalet passer til din anledning uansett hva det gjelder. 

Du kan arrangere både små og store selskap, og alt fra forretningsmøter, kurs, konferanser på dagtid, til sommerfester, bursdager og julebord, så vel som jubileumsfester, dåp, konfirmasjon, minnestund og bryllupsfest for et brudepar som ønsker et noe uformelt selskap. 

Louise Restaurant & Bar har alt du trenger for anledningen og legger til rette for grupper opp til 200 personer. Ved leie av hele Louise kan lokalene romme opptil 650 gjester. 

Ta kontakt med Louise via skjemaet på denne siden eller besøk deres hjemmeside for mer informasjon.

3 Chambre Séparée – Kongerommet, Henrik Ibsen og Skipperstuen

Disse tre rommene kan deles i tre lukkede rom med elektriske vegger i mellom, eller åpnes til et stort selskapslokale. Både ett, to og tre rom er mulig å leie.

Her er det mulig å arrangere et helt lukket selskap med egen inngang, egen lounge, egen bar og egne toaletter. Du kan også overraske gjestene med en vegg som plutselig går opp og avslører en overraskelse i et helt nytt rom. 

Total kapasitet i alle tre rommene

– Kinooppsett: 200 personer
– Klasseromoppsett: 60 personer
– Bord i hestesko: 30 personer (2 av 3 rom)
– Bankettoppsett/runde bord: 80 personer

2. etasje på Louise

Hele 2. etasje på Louise er stor og vakker, og kan skjermes for resten av restauranten. Der finner du også har store vinduer som etter sesong kan åpnes og derfor gi en indoor-outdoor-opplevelse med et sus fra Aker Brygges byliv, og ikke minst utsikt over Oslofjorden og Akershus Festning.​​ 

Kapasiteten i 2. etasje er opptil 130 personer. 

Les mer om mulighetene på Louise.

Møte-, kurs- og konferanselokaler

Ta med deg dine ansatte, kolleger eller kunder ut av kontoret og inn til Louise!

Hva med et litt ekstra velsmakende lunsjmøte? Kurs & konferanse med en unik touch? Kick-off og lanseringer i hjertet av Oslo? Her finner du helt unike kurslokaler der alt ligger til rette for faglige møter, rundet av med privat middag og festligheter om ønskelig.

De arrangerer gjerne stort og smått for kunder og ønsker å møte alle deres behov, noe de lykkes med i deres fleksible og allsidige lokaler. 

Hvert av rommene har eget audiovisuelt kurs- og konferanseutstyr samt egne lydanlegg. Det er også lagt opp slik at lyd og bilde kan speiles i alle rommene, eller fremvise ulike presentasjoner. 

Ta kontakt med Louise via skjemaet på denne siden eller besøk deres hjemmeside for mer informasjon.

Inviter til sommerfest på Louise

Midt på Aker Brygge kan du sette den perfekte rammen for sommerfesten og feire hele dagen! Her har du mulighet til å kombinere det faglige, gode matopplevelser etterfulgt av fest og moro.

Lounge

På Louise Restaurant & Bar kan du nyte deres nye og stilfulle Lounge & Bar med komfortable sittegrupper og avslappet atmosfære.

Ta noe godt i glasset fra deres forfriskende cocktail-meny. Start kvelden i loungen før middagen serveres, og bli med ut i de sene nattetimer når den ene delen klargjøres til å bli et stort dansegulv på Louise by Night.

Louise by night – Nattklubb

Fredag og lørdag fra 22.00 går restauranten over til bli Oslo’s største utested som sikrer deg en helaften med velsmakende cocktails og fantastisk musikk. På dansegulvet vil deres residence DJ, sammen med inviterte gjeste-DJ’s, sørge for at føttene alltid beveger seg. Barteamet vil være på plass hver helg for å mikse freshe drinker til sine gjester.

Booke bord for en kveld på Louise? Ta kontakt på bynight@restaurantlouise.no

Uteservering

Ikke bare er nattklubben Oslos største, men uteserveringen til Louise har 300 plasser. Her vil du rett og slett bare bli sittende og nyte både mat, drikke, utsikt og Aker Brygges pulserende liv.

Velkommen til Louise Restaurant & Bar – stedet som har alt.

Send melding til Louise Restaurant & Bar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.