Louise Restaurant & Bar

Midt på Aker Brygge tilbyr de flotte og fleksible selskapslokaler med strålende atmosfære! Nydelig utsikt over fjorden og mot Akershus Festning.

Med plassering i det gamle Akers Mekaniske verksted, var Louise Restaurant & Bar en gang en travel arbeidsplass for byens mekanikere. I dag er Louise Restaurant & Bar en ærverdig restaurant med lange tradisjoner på Aker Brygge og flott beliggenhet med utsikt over fjorden og Akershus Festning. I tillegg til restauranten, loungen og de flotte selskapslokalene, tilbyr nå også Louise et pulserende natteliv fredag og lørdag!

Om Louise Restaurant & Bar

Restauranten har et helt unikt interiør, hvor historie og tradisjoner møter det moderne og stilfulle.

Louise Restaurant & Bar serverer deg en klassisk meny med sesongens beste råvarer, som også kanskje overrasker litt! De gir deg en minneverdig opplevelse du ønsker å dele med andre.

louise10

Selskapslokaler til de fleste anledninger

I deres tre flotte selskapslokaler/chambre – Kongerommet, Henrik Ibsen og Skipperstuen – finner du ulike temaer som gjenspeiler og hyller norsk historie, med det maritime miljøet som hovedfokus. Restauranten legger til rette for at lokalet passer til din anledning, enten det er en formell begivenhet eller mer hverdagslig.

Her kan du holde forretningsmøtet, kurs, konferanser, sommerfesten og julebordet, så vel som jubileumsfesten. Louise Restaurant & Bar har alt du trenger for anledningen og legger til rette for grupper opp til 200 personer.

Les mer om mulighetene på Louise.

Møter og kurs

Ta med deg dine ansatte, kolleger eller kunder ut av kontoret!

Hva med et litt ekstra velsmakende lunsjmøte? Kurs & konferanse med en unik touch? Kick-off og lanseringinger i hjertet av Oslo? Her finner du tre helt unike kurslokaler der alt ligger til rette for faglige og festlige arrangement hele uken.

De arrangerer gjerne stort og smått for kunder og ønsker å møte alle deres behov, og dette klarer de med deres fleksible chambre separe som passer for grupper opp til 200 personer.

Rommene er utstyrt med det grunnleggende konferanseutstyret, og skulle dere mangle noe er de behjelpelige med å skaffe dette etter avtale.

Gjennom møterommene kan de ta imot grupper opp til 130 personer

Inviter til sommerfest på Louise

Midt på Aker Brygge kan du sette den perfekte rammen for sommerfesten og feire hele dagen! Her har du mulighet til å kombinere det faglige, gode matopplevelser og moro & fest.

I fleksible selskapslokaler kan du sette dine egne rammer som passer perfekt til deres behov. I 2. etasje kan de åpne vinduene, få et sus fra Aker Brygges byliv, og ikke minst utsikt mot fjorden og Akershus Festning. På fredager og lørdager følger du med restauranten som pulserer over til byens beste nattliv!

Lounge

På Louise Restaurant & Bar kan du nyte deres nye og stilfulle Lounge & Bar med komfortable sittegrupper og avslappet atmosfære.
Ta noe godt i glasset, gjerne fra deres forfriskende cocktailmeny. Start kvelden her før middagen serveres og dere blir med ut i de sene nattetimer på Louise by Night.

Louise by night

Fredag og lørdag fra 22.00 går restauranten over til bli Oslo’s største utested som sikrer deg en helaften med coctails, musikk og moro. På dansegulvet vil deres residence DJ, sammen med inviterte gjeste-DJ’s, sørge for at føttene alltid beveger seg. Barteamet vil være på plass hver helg for å gi freshe drinker og topp service til alle gjester.

Uteservering

Hele året har Louise Restaurant & Bar uteservering hvor du kan nyte utsikten over Akerhus festning og Aker Brygges pulserende liv, og i april utvider de uteserveringen med 300 plasser!

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.