Søk i Aktiv i Oslo

SHUFL

SHUFL på Aker Brygge tilbyr en unik kombinasjon av spill, matopplevelser og bartilbud. Shuffleboard er et spill de aller fleste kan mestre, og læringskurven er bratt hos SHUFL!

Oppleve Gastro Gaming hos SHUFL. Her kan du spille shuffle og samtidig nyte fantastiske deleretter spekket med smak, samt deres brede utvalg av drikke.

Lokalet er delt inn i soner med et lounge og barområde, restaurant og en gamingsone med hele 10 shufflebord og sitteplasser imellom. Alt er innredet med lekkert interiør i midcentury stil som gir en lun atmosfære. Et dedikerte personale vil gjøre besøket ditt uforglemmelig.

Les mer.

HA ÅRETS JULEBORD PÅ SHUFL

Ta med vennegjengen, familien eller kolleger på spill, moro og god mat denne høytiden!
Få opp den gode stemningen med deres unike shuffleboard, samtidig som dere nyter en deilig julebuffet med klassikerne.

Se mer her.

SHUFFLEBOARD

Shuffleboard er et spill de aller fleste kan mestre, og her læringskurven er bratt! Hos SHUFL har de kombinert shuffleboard med teknologi som gjør spillopplevelsen enkel for nybegynnere og utfordrende for de mer øvede.

Book her.

SELSKAP HOS SHUFL

SHUFL er det perfekte stedet for større grupper og fester! Ofte må man velge mellom god underholdning og god mat og drikke, men her finnes alt under samme tak og det sørger for at alle holder seg samlet hele kvelden.

Hos SHUFL kan man arrangere alt fra mingleeventer, selskap, julebord, bursdag og mye mer. De ønsker å gjøre ditt arrangement helt spesielt, og kan garantere at dere får det gøy!

Kapasitet:
Restaurant: 40 personer
Lounge: 15 personer
Shuffleboardsone: 96 shufflespillere samtidig
Mingleeventer: opptil 250 personer

Les mer.

BEDRIFTSARRANGEMENTER

SHUFL egner seg like bra for små grupper som for større bedriftsarrangementer for opptil 40 deltakere.

Enten du planlegger en feiring for bedriften, et kundearrangement, teambuilding eller afterwork med kollegaer etter arbeidstid, kan SHUFL tilby den sosiale atmosfæren, herlige matopplevelsen og et spennende utvalg av drikke.

Les mer.

Send melding til SHUFL

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.