Søk i Aktiv i Oslo

Nedre Løkka Cocktailbar

Nedre Løkka er en cocktailbar med fantastisk atmosfære og stilige lokaler som passer perfekt dersom du skal arrangere bursdag, kick off med jobben eller lignende arrangementer. 2. etasje kan leies slik at man disponerer egen bar.

Denne fantastiske cocktailbaren er inspirert av historiske Grünerløkka og New York, og ligger sentralt plassert i Thorvald Meyers gate blant flere kjente spisesteder. Nedre Løkka kompletterer de beste kulinariske opplevelsene som Grünerløkka har å by på med en spennende cocktailmeny.

Les mer

Arranger neste firmafest i hippe omgivelser

Nedre Løkka Cocktailbar har lokaler med en unik stemning og atmosfære til ethvert firmaarrangement. Her kan du invitere til en uforglemmelig kveld med for eksempel kick off, julebord, firmafest, eller en privat bursdagsfeiring. Booker du hele andre etasje, får dere en fin feiring helt uforstyrret med tilgang til egen bar.

Et annerledes møtelokale

Arranger møte i et annerledes og uhøytidelig lokale på Nedre Løkka, med egen projektor og lerret som kan brukes ved behov. Møterommet passer perfekt til styremøter, workshops og kreative møter. Et flott sted der man kan avslutte fagdagen med sosialt samvær og en forfriskende cocktail etterpå.

Les mer om mulighetene hos Nedre Løkka. 

 

Feire bursdagen på Nedre Løkka

Her kan du invitere til bursdag og alle typer selskapeligheter i en lun og behagelig atmosfære. Nedre Løkka cocktailbar og lounge består av to etasjer, og i andre etasje har du mulighet til å invitere til alle typer selskap og arrangement med egen bar og personale. Her er det plass til opptil 160 gjester til mingling, og 100 personer til selskap med bespisning.

Lokalet kan også deles opp til mindre selskaper, og tilbyr alt fra enkel barmeny til full tapasmeny. På Nedre Løkka får du et skreddersydd opplegg som svarer til dine forventninger.

Cocktailkurs for utdrikningslag og teambuilding

Ønskes en aktivitet før festen eller etter seminaret kan man booke cocktailkurs på Nedre Løkka. De dyktige bartenderne holder i kurset selv, og viser hvordan de utfører sine kunster. Her lærer man å blande ulike drinker.

 

Kontakt Nedre Løkka Cocktailbar

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.