Søk i Aktiv i Oslo

PDL Center Drammen

PDL Center Drammen er et flott sted for alle som vil spille padel! Med hele 15 baner tilgjengelig, både singel og doble, finnes det noe for spillere på alle nivåer. PDL skreddesyr også arrangementer etter dine ønsker.

Book padel her.

Senteret har hele 15 padelbaner, hvorav 14 er dobbelbaner og en er singelbane, slik at så mange som mulig kan spille padel.

PADEL FOR ALLE NIVÅER

PDL Center Drammen ønsker spillere på alle nivåer velkommen. Nybegynnere kan delta på nybegynnerkurs for å lære grunnleggende ferdigheter og teknikker, mens mer avanserte spillere kan forbedre sine teknikker.

Se mer.

Legg ditt neste arrangement hos PDL Center Drammen

Padelsenteret ønsker også å være en samlingsplass for ulike arrangementer, både for bedrifter og privatpersoner, og tilbyr både møterom og store lokaler for ulike typer eventer. De tilrettelegger etter dine ønsker og preferanser så du får et perfekt arrangement!

TEAMBUILDING

Felles opplevelser bringer folk nærmere, og en skikkelig padelturnering med jobben vil garantert være en positiv opplevelse og “snakkis” i lang tid!

PDL Center Drammen setter gjerne opp turnering for dere, og klargjør konferanserommet slik at bedriften din kan ha en faglig del og en aktiv del i løpet av dagen. Gi deg og dine ansatte en god og aktiv opplevelse – sammen!

KICK-OFF & KONFERANSER

Kick-off med jobben? Kombiner neste kick-off med padel – en sport alle kan være med på hvor man sammen opplever mestring. For slike arrangementer hjelper PDL Center Drammen med alt relatert til eventet; fra padelkurs og turnering, til servering og konferanserom.

KUNDEMØTER & MØTEROM

Ta med deg dine kunder og utfordre dem i padel. Løs opp forhandlinger og bli bedre kjent på banen!

PDL Center Drammen har møterom med flatskjerm-TV og tilkoblingsmuligheter for enkel presentering. De hjelper gjerne med både turneringer, servering og lyse og trivelige møterom. Her har de både lukket møterom for mer ro og privatliv, og et åpent møterom i loungen for dem som vil se litt padel underveis.

BURSDAG

Hvis du er på utkikk etter å feire bursdagen din med litt aktivitet, da er PDL Center stedet du må feire! Her kan både de yngste og de eldste i huset feire bursdagen sin – og det blir garantert mye lek og moro for alle!

De vil ordne i stand en morsom turnering som passer alle, samt ta en gjennomgang av regler, og være der gjennom hele bursdagen for å sørge for at dagen din blir magisk!

UTDRIKNINGSLAG

Hva er vel da bedre enn å ha en felles aktivitet i utdrikningslaget for å få i gang blodsirkulasjonen og vinnerinstinktet? På PDL Center kan du være sikker på at dere får gode, felles opplevelser og gode minner for alle som deltar.

AVSLUTNINGER

Sommeravslutning, en felles avskjed til en god kollega, eller kanskje en felles avslutning før juleferien? PDL Center Drammen kan hjelpe deg med ditt arrangement.

Finn ut mer om alle mulighetene.

Padelshop og parkering

Her finner du en stor padelshop der du kan kjøpe alt av padelutstyr og tilbehør, samt leie padelracket, hvis du ikke har med ditt eget utstyr.

Det er også rikelig med gratis parkeringsmuligheter på stedet, slik at du kan parkere trygt og enkelt når du besøker PDL Center Drammen.

Se mer her.

Kontorutleie

Er du på utkikk etter et nytt kontor til virksomheten din har PDL Center Drammen også 3 kontorer til utleie med fantastisk utsikt over Drammenselva, samt et litt større lokale til utleie.

Ta gjerne kontakt med martin.pedersen@pdlcenter.no for mer informasjon.

 

På jakt etter padelsenter i Oslo-området? Sjekk ut PDL Center Oslo og PDL Center Ski.

Send melding til PDL Center Drammen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.