Søk i Aktiv i Oslo

PDL Center Ski

Kom og spill padel slik det er ment å være, hos PDL Center Ski! Med 18 baner, nesten 10 meter under taket og spesialbaner - både double, single samt barnebaner for de yngste! Legg ditt neste arrangement til padelsenteret - de skreddersyr etter dine ønsker.

PDL Center Ski har hele 18 baner; inkludert dobbelbaner, singelbaner og minibane for de yngste. Her kan du utfordre deg selv eller spille med venner, familie og kollegaer.

Padelsenteret har også fantastiske fasiliteter som inkluderer konferanserom, en stor og hyggelig lounge, golfsimulator, treningssenter (Sky Fitness) og fine garderober.

Book padel her.

Padelkurs for alle nivåer

På PDL Center Ski kan du delta på kurs og aktiviteter som passer ditt nivå, enten du er nybegynner eller en erfaren spiller.

De tilbyr:
– Nybegynnerskurs for alle nivåer
– Seriespill
– Dagsturneringar
– Privatleksjoner

Ta med venner, familie eller kollegaer for å spille eller på et kurs.

Du kan til og med feire bursdagen din her, eller leie minibanen gratis for å spille med barn opptil 8 år.

Se mer.

Legg ditt neste arrangement hos PDL Center Ski

PDL Center Ski kan tilby store lokaler til ditt arrangement, for alt fra 4 opp til 100 deltakere, enten det er for bedrifter eller privatpersoner. Med 18 baner som kan romme opptil 52 spillere samtidig, vil du og gjestene dine kunne nyte en dag med padel og moro. De tilbyr også spesialbaner for barn.

Finn ut mer om mulighetene.

TEAMBUILDING

Felles opplevelser bringer folk nærmere, og en skikkelig padelturnering med jobben vil garantert være en positiv opplevelse og snakkis i lang tid! PDL Center Ski setter opp turnering for dere, klargjør konferanserommet slik at bedriften din kan ha en faglig del og en aktiv del i løpet av dagen. Gi deg og dine ansatte en god og aktiv opplevelse – sammen!

KICK-OFF

Kombiner neste kick-off med padel – en sport alle kan være med på hvor man sammen opplever mestring. For slike arrangementer hjelper PDL Center Ski med alt relatert til eventet; fra padelkurs og turnering, til servering og konferanserom.

KUNDEMØTER & MØTEROM

Ta med deg dine kunder og utfordre de i Padel! Løs opp forhandlinger og bli bedre kjent på banen! De hjelper gjerne med både turneringer, servering og lyse og trivelige møterom.

BURSDAG

Hos PDL Center Ski kan både de yngste og de eldste i huset feire bursdagen sin – og det blir garantert mye lek og moro for alle! Uavhengig av alder eller anledning, kan de hjelpe deg å skreddersy en feiring i stil og ønsker til den det skal gjøres litt ekstra stas på.

UTDRIKNINGSLAG

Hva er vel da bedre enn å ha en felles aktivitet i utdrikningslaget for å få i gang blodsirkulasjonen og vinnerinstinktet? Her kan du være sikker på at dere får gode, felles opplevelser og gode minner for alle som deltar.

AVSLUTNINGER

Sommeravslutning, en felles avskjed til en god kollega, eller kanskje en felles avslutning før juleferien? PDL Center Ski kan hjelpe deg med ditt arrangement.

Finn ut mer om alle mulighetene.

Padelshop og parkering

Her finner du en stor padelshop der du kan kjøpe alt av utstyr og tilbehør, samt leie padelrack hvis du ikke har med ditt eget. Det er også gode og gratis parkeringsmuligheter på stedet, slik at du kan parkere trygt og enkelt når du besøker PDL Center Ski.

Book bane her

På jakt etter flere padelsentre? Sjekk ut PDL Center Oslo og PDL Center Drammen.

Send melding til PDL Center Ski

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.