Søk i Aktiv i Oslo

PDL Center Oslo

Spill padel på PDL Center Oslo (Økern). Med 7 toppmoderne padelbaner og rikelig med gratis parkeringsplasser, er dette det perfekte stedet for padel-entusiaster i Oslo-området. Skreddesyr også arrangementer etter dine ønsker.

PDL Center Oslo har 5 dobbelbaner og 2 singelbaner slik at så mange som mulig kan spille padel – enten du er en større eller mindre gruppe. Senteret har optimale forutsetninger for god stemning og padel-moro for både bedrifter og privatpersoner.

Book padel her.

Padel for alle nivåer

PDL Center Oslo ønsker spillere på alle nivåer velkommen. Her kan nybegynnere som ønsker å lære padel ta padelkurs for nybegynnere. De tilbyr også kurs for mer erfarne spillere som vil ta padelspillet sitt til neste nivå.

Utforsk tilbudet deres.

Legg ditt neste arrangement hos PDL Center Oslo

Padelsenteret kan tilby store lokaler til ditt arrangement, enten det er for bedrifter eller privatpersoner. De tilrettelegger etter dine ønsker og preferanser så du får et perfekt arrangement!

Ta kontakt for å høre om mulighetene.

TEAMBUILDING

Felles opplevelser bringer folk nærmere, og en skikkelig padelturnering med jobben vil garantert være en positiv opplevelse og snakkis i lang tid! PDL Center Oslo setter opp turnering for dere, klargjør konferanserommet slik at bedriften din kan ha en faglig del og en aktiv del i løpet av dagen. Gi deg og dine ansatte en god og aktiv opplevelse – sammen!

KICK-OFF

Kombiner neste kick-off med padel – en sport alle kan være med på hvor man sammen opplever mestring. For slike arrangementer hjelper PDL Center Oslo med alt relatert til eventet; fra padelkurs og turnering, til servering og konferanserom.

KUNDEMØTER & MØTEROM

Ta med deg dine kunder og utfordre de i Padel! Løs opp forhandlinger og bli bedre kjent på banen! De hjelper gjerne med både turneringer, servering og lyse og trivelige møterom.

BURSDAG

Hos PDL Center Oslo kan både de yngste og de eldste i huset feire bursdagen sin – og det blir garantert mye lek og moro for alle! Uavhengig av alder eller anledning, kan de hjelpe deg å skreddersy en feiring i stil og ønsker til den det skal gjøres litt ekstra stas på.

UTDRIKNINGSLAG

Hva er vel da bedre enn å ha en felles aktivitet i utdrikningslaget for å få i gang blodsirkulasjonen og vinnerinstinktet? Her kan du være sikker på at dere får gode, felles opplevelser og gode minner for alle som deltar.

AVSLUTNINGER

Sommeravslutning, en felles avskjed til en god kollega, eller kanskje en felles avslutning før juleferien? PDL Center Oslo kan hjelpe deg med ditt arrangement.

Kontakt PDL Center Oslo for tilbud!

Padelshop og parkering

Her finner du en stor padelshop der du kan kjøpe alt av utstyr og tilbehør, samt leie padelracket, hvis du ikke har med ditt eget utstyr. Det er også rikelig med gratis parkeringsmuligheter på stedet, slik at du kan parkere trygt og enkelt når du besøker PDL Center Oslo.

Se mer her.

På jakt etter padelsenter utenfor Oslo? Sjekk ut PDL Center Ski og PDL Center Drammen.

Send melding til PDL Center Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.