Søk i Aktiv i Oslo

Villa Grande

Villa Grande Selskapslokale ligger rett ved Huk på Bygdøy. Lokalet består av flere rom som kan leies og en herskapelig hage som gjør Villa Grande et enestående og det aller beste selskapslokalet for sommerarrangementer

Selskapslokalet kan leies til bryllup, julebord, konfirmasjon og jubileumsfest, men de kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 200 personer.

SELSKAP

På Villa Grande er det en rekke rom å velge mellom avhengig av selskap som skal arrangeres. Under følger en oversikt over hvilke rom som passer til hvilket selskap/arrangment.

De kan tilbyr alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med sine leverandører.

– Hagestuen – møter, konfirmasjoner og mindre selskap. 
Store vinduer og mye lys samt direkte utgang til den engelske hagen, gjør dette rommet populært for konfirmasjoner og møter. Lokalet egner seg for selskaper opptil 40 gjester og man kan rigge opp til mange ulike bordoppsett.

– Kafeen – konfirmasjoner og andre selskaper.
Her kan man holde middagsselskap og jubileer for opptil 90 gjester. Rommet ligger vis a vis Hagestuen så her han man åpne dørene og holde middagen i Kafeen og ha dansegulv i Hagestuen.

– Gamle Bibliotek – møter, konfirmasjoner og mindre selskaper. 
Lokalet ligger vendt mot den engelske hagen slik at man har vakker utsikt og direkte utgang til hagen. Inne i lokalet er det fint å dekke til langbord og muligheter for å sette opp projektor og lerret.

– Tårnværelset – møterom 
Dette lokalet ligger plassert øverst i tårnet på Villa Grande. Med sin spektakulære utsikt over Oslofjorden er dette et ettertraktet rom for styremøter og mindre kurs. Maks kapasitet er 13 gjester. Her kan det serveres kaffe og te gjennom hele dagen, samt frisk frukt og lunsj – og avslutte med middag og god drikke.

– Konferansesalen – Konferanse og teambuilding 
Konferansesalen har alt av teknisk utstyr tilgjengelig for moderne kurs eller konferanser. Rommet tar inntil 90 personer, og man kan rigge til en rekke ulike bordoppsett. Konferansen kan gjerne arrangeres med servering i andre deler av huset.

– Villa Grande med Den Engelske Hagen – Brylluper, Sommerfester, Kickoff, firmafester. 
Med stor herskapelig hage egner Villa Grande seg også til store selskaper! De har lang erfaring med å arrangere en rekke ulike selskap. Se underoverskifter for mer informasjon om det å arrangere større selskaper på Villa Grande.

Se mer. 

BRYLLUP

De arrangerer mange bryllup på Villa Grande hvert år og har svært god kompetanse på dette. De kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan de også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig.

Villa Grande har satt sammen en bryllupspakke som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Bryllupspakke

– 3-retters middag
– 4 -8 gl vin til maten
– Bryllupskake
– Kaffe og avec
– Fri bar

Pris kr. 2195,- inkl. mva, kr 1995,- inkl. mva for bryllupspakke med fri bar uten brennevin.
Leie kommer i tillegg, kr. 15 000.

Ved ønske om telt i den engelske hagen påløper det en teltleie på kr 450,- per kuvert som inkluderer rigg av telt og bordoppdekking.

JULEBORD

Villa Grande Selskapslokaler er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. SULT leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske.

SOMMERFEST

Med sin herskapelige og skjermede hage egner Villa Grande seg perfekt til sommerfesten. De setter opp telt etter gjesteantall (opptil 500 gjester). Her er man i nær tilknytting til parken på Huk, så om man ønsker å gjøre mer ut av sommerfesten er det mulig å ankomme med båt.

Med stor plass er det enkelt å stelle i stand konkurranser og underholdning utenom det vanlige. På Villa Grande vil man nyte sommerfesten i vakre omgivelser.

Mulighetene mange, og de hjelper deg med planleggingen og utførelsen av arrangementet.

Se mer.

MARKERINGER

De har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Villa Grande.

KURS & KONFERANSE

Ved større konferanser på Villa Grande kan man benytte seg av konferansesalen for den faglige delen, for så å trekke over til kafeen for lunsjservering. En typisk konferansedag på Villa Grande:

Kl. 09:00 – 12:00 – Faglig konferanse
Kl. 12:00 – 13:00 – Lunsj
Kl. 13:00 – 14:00 – Aktivitet
Kl 14:00 – 16:00 – Faglig konferanse

Velg mellom ulike standard konferansepakker eller la de skreddersy en pakke som passer akkurat for deres behøv.

Dagsmøtepakke 1:
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 470,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød

Dagsmøtepakke 2:
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 595,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer.

Etter konferansen kan de rigge om til middag og fest.

DIVERSE INFORMASJON

Åpningstider
Dørene åpner etter avtale. Etter Oslo kommunes regler vil all utendørs servering avsluttes kl 23:00 og fortsetter inne. Festen vil da flyttes inn på Villa Grande i Kafeen og Hagestuen. Videre vil all servering avsluttes kl. 02.30, og gjestene må forlate lokalet innen kl. 03.00.

Kapasitet
– 350 sittende på runde bord
– 500 sittende på langbord
– 200 med kino-oppsett
– Maks kapasitet er 1000 gjester

Fint å vite

De dekker med hvite duker og damaskservietter dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av deres leverandører. De har en ubetjent garderobe for gjestene samt bar fasiliteter. Videre kan de formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Ekstrautstyr

Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4000,-
Projektor og lerret kr 1500,-
Sceneelement kr 560,- (1x2m)

De ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte!

Les mer om Villa Grande. 

VILLA GRANDE SIN HISTORIE

Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret) er et forsknings-, dokumentasjons- og formidlingssenter. Senteret rommer en permanent utstilling, et bibliotek og en kafé, og arrangerer gratis besøk for skoleklasser.

Les mer om Villa Grande sin bakgrunn og tidslinje.

Om SULT-gruppen

SULT er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersoner. De setter fokus på gode matopplevelser og møter hver kundes behov. De driver lønnsomt og utvider stadig med konsepter innenfor kafe og restaurant-, samt utelivsnæringen.

Send melding til Villa Grande

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.