Søk i Aktiv i Oslo

Villa Grande

Villa Grande Selskapslokale ligger rett ved Huk på Bygdøy. Lokalet består av flere rom som kan leies og en herskapelig hage som gjør Villa Grande et enestående og det aller beste selskapslokalet for sommerarrangementer

Selskapslokalet kan leies til bryllup, julebord, konfirmasjoner og jubileumsfest, men vi kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 200 personer.

SELSKAP
På Villa Grande leier vi en rekke rom avhengig av selskap som skal arrangeres. Under er en oversikt over hvilke rom som passer til hvilket selskap/arrangment. Vi kan tilbyr alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører.

Hagestuen – møter, konfirmasjoner og mindre selskap. 
Med store vinduer og mye lys, samt utgang rett direkte ut i den engelske hage gjør dette rommet populært for konfirmasjoner og møter. Lokalet egner seg for selskaper opptil 40 gjester og man kan rigge opp til mange ulike bordoppsett.

Kafeen – konfirmasjoner og andre selskaper.
Her kan man holde middagselskaper og jubiler for opptil 90 gjester. Rommet ligger vis a vis til Hagestuen så her han man åpne dørene og gjøre det slik at man holder middagen i Kafeen og har dansegulv i Hagestuen.

Gamle Bibliotek – møter, konfirmasjoner og mindre selskaper. 
Lokalet ligger vendt mot den engelske hagen slik at man har vakker utsikt og utgang som leder dirkete ut til hagen. Inne i lokalet er det fint å dekke til langbord og muligheter for å sette opp projektor og lerret.

Tårnværelset – møterom 
Dette lokalet ligger plassert øverst i tårnet på Villa Grande og med en spektakulær utsikt over Oslo-fjorden er dette et ettertraktet rom for styremøter og mindre kurs. Maks kapasitet er 13 gjester. Her kan det serveres kaffe og te gjennom hele dagen, frisk frukt og lunsj – samt en avsluttende middag med god drikke.

Konferansesalen – Konferanse og teambuilding 
Konferansesalen har alt av teknisk utstyr tilgjengelig for å arrangere moderne kurs eller konferanser. Rommet tar inntil 90 personer, og man kan rigge opp til en rekke ulike bordoppsett. Konferansen kan gjerne benyttes sammen med servering i andre deler av huset.

Villa Grande med Den Engelske Hagen – Brylluper, Sommerfester, Kickoff, firmafester. 
Med stor herskapelig hage egner Villa Grande seg også til store selskaper! Vi har lang erfaring med en rekke ulike selskaper. Se underoverskifter for mer informasjon om det å arrangere større selskaper på Villa Grande.

BRYLLUP
Vi arrangerer mange bryllup på Villa Grande hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Videre har satt sammen en bryllupspakke som gjør det enkelt for å beregne kostnader og budsjett.

BRYLLUPSPAKKE

  •  Leie
  •  Aperitiff
  •  3-retters middag
  •  4 gl vin til maten
  •  Bryllupspakke
  •  Kaffe og avec
  •  Fri bar –

Pris kr. 2195,- inkl. mva, kr 1995,- inkl. mva for bryllupspakke med fri bar uten brennevin.

Ved ønske om telt i den engelske hage påløper det en telt leie på kr 350,- per kuvert som da inkluderer rigg av telt og bordoppdekking.

JULEBORD
Villa Grande Selskapslokaler er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. SULT leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske.

SOMMERFEST
Med en herskapelig og skjermet hage, egner Villa Grande seg perfekt til sommerfesten. Vi setter opp telt etter gjesteantall opptil 500 gjester. Vi er i nær tilknytting til parken på Huk så om man ønsker å gjøre mest ut av sommerfesten kan man ankomme med båt. Med så stor plass er det enkelt å stelle i stand konkurranser og underholdning utenom det vanlige. På Villa Grande vil man nyte sommerfesten i vakre omgivelser. Her er mulighetene mange og vi hjelper deg med planleggingen og utførelsen av arrangementet.

Se mer. 

MARKERINGER
Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Villa Grande.

KURS & KONFERANSE
Ved større konferanser på Villa Grande vil man benytte seg av konferansesalen for faglig del også vil man trekk over til kafeen ved lunsjservering.

En typsik konferanse dag på Villa Grande:
Kl. 09:00 – 12:00 – Faglig konferanse

Kl. 12:00 – 13:00 – Lunsj

Kl. 13:00 – 14:00 – Aktivitet

Kl 14:00 – 16:00 – Faglig konferanse

Vi har ulike standard konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv.

Dagsmøtepakke 1
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 370,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød

Dagsmøtepakke 2:
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 515,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer.

Videre etter konferansen kan man rigge om til middag og fest.

Diverse Informasjon 
Åpningstider
Dørene åpner etter avtale. Etter Oslo kommunes regler vil all utendørs servering avsluttes kl 23:00 og fortsetter inne. Festen vil da flyttes inn på Villa Grande i Kafeen og Hagestuen.
Videre vil all servering avsluttes kl. 02.30, og gjestene må forlate lokalet innen kl. 03.00.

Kapasitet
opptil 350 sittende på runde bord
opptil 500 sittende på langbord
opptil 200 med kino oppsett
maks kapasitet er 1000 gjester

Fint å vite
Vi dekker med hvite duker og damaskservietter, dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av våre leverandører. Vi har en ubetjent garderobe for våre gjester samt bar fasiliteter. Videre kan vi formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4000,-
Projektor og lerret kr 1500,-
Sceneelement kr 450,- (1x2m)

Vi ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte!

Les mer om Villa Grande. 

Send melding til Villa Grande

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.