Søk i Aktiv i Oslo

Circus Event Norsk Fjordcruise AS

Uansett hva slags arrangement du skal arrangere kan Circus Event hjelpe deg. Om det er idyllisk fjordcruise til 20 eller 350 personer, eller om du trenger lokaler i idylliske omgivelser.

Circus Event AS er en totalleverandør av alle typer arrangement i Oslo & omegn for store deler av næringslivet, offentlig sektor og privatpersoner. De står for hele gjennomføring: mat & drikke, dans & musikk, aktiviteter, leker, artister mm – mao: FULL PAKKE.

Deres spesialiteter er: Firmafester av alle slag, fjordcruise i Oslofjorden, alt av båtturer og temafester.

Circus Event har Oslofjordens største utvalg av charterbåter; herunder seilskuter med plass fra 20 til 350 pers, restaurantbåter med plass fra 20 til 150 pers, fjorda-båter, lekre yachter, redningsskøyter.

www.circusevent.no ligger det masse bilder fra alle båter og landbaserte arrangementssteder; noe for enhver smak og ethvert budsjett.

Ring for en hyggelig prat om deres arrangement, eller send forespørsel via «Send Melding» knappen så får du rask rilbakemelding med de beste og mest prisverdige alternativene.

Båtur på Oslofjorden

Circus Event AS er en av Oslos «fjordcruise ekspert»; med flest båter og lengst fartstid.  Her har de båter til alt fra 10-350 personer og tilbyr gratis rekegourmet utenom høysesong.

Skal du holde et arrangement på Oslofjorden, så er dette folka å henvende seg til.

Firmaarrangement, Teambuilding og Kick off

Når du bruker Circus Event til ditt firmaarrangement får du full pakke. Som eneste event-selskap kan Circus Event tilby gratis aktiviteter på sine fjordcruise i Oslofjorden. Det kalles Fjordcruise Aktiv og de tilbyr aktiviteter og teambuilding på sine landbaserte arrangementssteder.

Les mer om hvordan Circus Event kan hjelpe deg med teambuidingen.

Circus Event har også mange muligheter for firmafesten.

Temafester og sommerfester

I Circus Event AS koser de seg hver gang noen spør dem om TEMAFESTER!! Her er det bare fantasien som setter begrensninger! I fjor arrangerte de: GardenParties,  Indianerfest, Cowboyfest, Hatte-party, Retro-party, Øl-festival  — og de kan finne på mange flere – dere bestemmer!

Temafester har de også på båtene sine: Sjørøverfest,  «Danse-båten» , Hawaii-party, Beach-party med Aktiviteter i strandkanten – eller deres egne fest- ideer!

Hos Circus Event er de med på det meste!

Julebord

Circus Event kan tilby en unik julebord-setting på to av sine beste restaurantbåter; hvor de bruker båtene som flytende restauranter på Rådhusbryggene, midt i Oslo sentrum! Her får dere deres eget helt unike lokale!

I varme, hyggelige, og julepyntede omgivelser blir dere tatt imot med en varm gløgg på Rådhusbryggen. Kokken om bord lager et fantastisk festmåltid, og musikk, dans og taler tar dere gjennom kvelden!Dette blir et unikt julebord dere sent vil glemme!

Utleie av lokaler

Circus Event har også en rekke, flotte lokaler i sjarmerende og idylliske omgivelser som de leier ut. De fleste av lokalene har skjenke og serveringsbevilling; akkurat som en vanlig restaurant.

Ønsker dere å ta med mat og/eller drikke selv – er dette mulig på ØVRE LYSE GÅRD; utenom det som er stedets høysesong!

Les mer om de ulike utleielokalene Circus Event kan tilby.

Bryllup

Circus Event har hvert  år gleden av å arrangere bryllupsfester! Noen gifter seg om bord – med påfølgende fest; andre kommer direkte fra kirken eller Rådhuset og tar med familie og venner på en hyggelig og romantisk sommerfest på fjorden!

Les mer om hvordan Circus Event kan hjelpe deg med bryllupsfesten.

Bursdag

Circus Event AS har hvert år gleden av å feire dere som fyller år! Om det er 2×25 – 40 – 50 – 60 – 70 eller noe midt i mellom som skal feires; de har alternativene både til vanns og til lands!

Les mer om hvordan Circus Event kan bistå rundt bursdagsfeiringen.

Send melding til Circus Event Norsk Fjordcruise AS

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.