Søk i Aktiv i Oslo

Olympen

Olympen Restaurant, på folkemunne «Lompa», er en Oslorestaurant med kontinental stil, lysekroner i krystall og store malerier med motiv fra Grønland.

Grønlands flotteste selskapshus med unik atmosfære og sjarm

Olympen er en ærverdig restaurant og bar med en lang historie og mye sjel i veggene. I år feirer de 125 år! Her kan du nyte velsmakende matretter, et stort ølutvalg, vin og cocktails, enten i restauranten eller ved baren. Det er ikke spiseplikt, og baren holder åpent utover kjøkkenets åpningstider.

Les mer om Olympen.

Selskap & Events 

Olympen tilrettelegger for store og små selskap med ulike lokaler og rom. I 1. etasje har de god erfaring med større selskaper for inntil 250 personer, men tilbyr også flotte chambre-løsninger for mindre grupper.

I 3. etasje finner du et eget selskapslokale for inntil 90 personer. Her er det perfekt å arrangere bryllup, lukkede eventer, konfirmasjoner eller små og mellomstore firmafester. Lokalet har eget kjøkken, terrasse, bar og alt av teknisk utstyr.

Pigalle Nattklubb: 

Pigalle nattklubb i andre etasje kan leies for lukkede selskap for inntil 120 personer og er tilknyttet en nydelig takterrasse med plass til 100 personer.

Les mer om Pigalle.

Så, enten du er ute etter å spise god mat, drikke kvalitetsøl og cocktails, danse med venner, eller leie et flott lokale til ditt neste arrangement, vil Olympen definitivt gi deg den unike opplevelsen du leter etter.

Send melding til Olympen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.