Søk i Aktiv i Oslo

SALT

Med fantastisk beliggenhet og sentral plassering kan SALT tilby særegne lokaler som passer til det meste. Her får du nydelig utsikt mot både Operaen og sjøen!

SALTs arena på 5000kvm består av ulike bygg som gir uante muligheter til firmaarrangementer og eventer, og har ikke minst Oslos største uteservering.

Visste du eksempelvis at saunaen kan brukes uten varme og at den da fungerer ypperlig som auditorium og benyttes til både foredrag og konserter? Her er du sikret en unik ramme rundt eventet!

Selskap & events på SALT

SALT tilbyr en helt unik setting for selskap og andre sammenkomster! Mellom sine børs- og kunstkatedral-naboer, tilbyr SALT en eklektisk stemning med en eim av nordnorske fiskevær og kunstnerbydeler i Berlin.

Med mulighet for langbord til middag og besøk i en av verdens største saunaer til forrett eller dessert er dette stedet å gjøre årets kick off eller konferanse minneverdig!

SALT har plass til alt fra 10 til 300 bespisende og samarbeider med et knippe ulike cateringbyråer som lager både tradisjonell og utradisjonell mat som alle kan like.

Les mer om mulighetene hos SALT.

LANGHUSET – Selskap, konsert og fest

Langhuset er et flott og særegent lokale som passer til det meste. Få lokaler av denne typen kan tilby nydelig utsikt til fiskehjeller, Operaen og sjøen. Her kan du invitere til selskap, konferanse, kick-off, eller avholde konsert. Her er det egen bar, garderobe og resepsjon.

Med sine 180kvm kan Langhuset huse alt fra middager ved langbord til seminarer og film- visninger med kinooppsett, og konserter. Fiske- hjellen er kledd igjen med tak og glassfront ut mot uteområdet, har egen bar og scene.

KAPASITET

400 stående
200 sittende i kinooppsett
120 bespisende ved langbord

ÁRDNA

Lei en av Nordens største saunaer med egen bar og spektakulær utsikt mot operaen! Her er det omtrent 65 grader når ovnene er fyrt opp. Árdna kan også tas i bruk uten oppfyrte ovner – med perfekt amfi! Her har det eksempelvis blitt arrangert boklanseringer, konserter, foredrag og arrangementer som TedTalks, Katapult Future Fest, Designers Saturday m.m.

Det arrangeres også et eget Sauna Session-konsept med diverse kulturelt innhold. Dette er alt fra performance art til filmvisning, konsert eller foredrag. Utenfor står det gamle 1000-liters sherrytønner som er omgjort til små intense saunaer på ca 80-90 grader, samt to kaldtvanns kulper (fersk- og saltvann) og dusj.

KAPASITET

80 sittende i amfi
40 sittende under amfi 75 stående under amfi

 

NAUSTET

SALTs egen café, Naustet, er åpen hver dag. Her serveres det kaffe, toast og svele. Caféen har bar med alle rettigheter. Her arrangeres det Naustet Viseklubb hver tirsdag.

KAPASITET

25 sittende ved langbord
65 sittende i kinoppsett/stående

Leie privat sauna?

Tilhørende Naustet finner du en liten sauna med plass til 8 personer. Denne leies ut privat hvor man får egen bar-luke, oppholdsrom, sauna, toalett og dusj.

BAZAAR

Midt mellom de nordnorske fiskehjellene finner vi Bazaar, et friskt og lunt pust fra nomadiske ørken- kulturer i Midtøsten og Nord-Afrika.

Beduinteltet er SALTs største lokale på hele 450kvm. Teltets frontvegg består av gamle vinduer og treverk som skaper en lun og rustikk følelse ut mot SALTs uteområde. Arrangementer som klubb- kvelder med DJs, markeder, litteraturfestival og seminarer har rommet Bazaars gulvflater etter at det ble satt opp tidligere i 2018. Teltet har egen bar og muligheter for både langbord, scene, kinooppsett eller kun ståplasser.

KAPASITET
800 stående
400 sittende i kinooppsett
250-300 bespisende ved langbord

UTEOMRÅDET

Blant store fiskehjellekontruksjoner, telt og saunaer byr SALT på møtet mellom by og bygd, nord og sør, kyst og land. Med et sammensurium av kunst og kultur liver SALT opp sine urbane om- givelser.

På sine 5000kvm har SALT huset festivaler, markeder og et hav av foodtrucks med mat fra alle verdens hjørner. Området kan benyttes i sin helhet og gjerdes inn helt eller delvis i forbindelse med arrangementer i ett eller flere av områdets lokaler.

Det er mulig å benytte utebaren og sette opp flere serveringspunkter etter ønske. Ved behov kan vi bidra med å skreddersy fasadebranding på hjellene eller andre steder på området i forbindelse med arrangementer.

Les mer om mulighetene på SALT.

KAPASITET

4000 stående
800 sittende på normal uteservering

Få pris på forespørsel.

Foto: André Hustoft Nesheim
Foto: Johannes Andersen

Send melding til SALT

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.