Søk i Aktiv i Oslo

SALT

Med fantastisk beliggenhet og sentral plassering kan SALT tilby særegne lokaler som passer til det meste. Her får du nydelig utsikt mot både Operaen og sjøen!

SALT står på 5000 kvm og består av ulike bygg som gir uante muligheter til firmaarrangementer og eventer, og, ikke minst, en av Oslos største uteserveringer!

De presenterer de mest unike og inspirerende konferansestedene du noensinne har sett. Inspirert av vikingenes gildehall og de pyramideformede fiskehesjene, med et Bazaar som minner om Middelhavet.

Les mer om mulighetene hos SALT.

Firmafest og events på SALT

Planlegger du et arrangement i Oslo sentrum? Firmafest, julebord, sommerfest, jubileum, produktlansering eller tidenes kick-off? SALT har den perfekte løsningen for deg!

Deres lokaler er det perfekte bakteppet for enhver begivenhet, og med et nydelig uteområde omkranset av Operahuset, Munch-museet og Oslofjorden, har de satt rammen for et vellykket arrangement. SALT har både de nødvendige fasilitetene og tjenestene for å gjøre både intime sammenkomster og storslagne arrangementer til en suksess.

La de hjelpe deg med å gjøre din neste firmafest til noe ekstra spesielt. Kontakt SALT for å utforske deres tilgjengelige lokaler.

Les mer om mulighetene hos SALT.

Langhuset – Selskap, konsert og fest

Langhuset er et flott og særegent lokale som passer til det meste. Få lokaler av denne typen kan tilby nydelig utsikt til fiskehjeller, Operaen og sjøen. Her kan du invitere til selskap, konferanse, kick-off, eller avholde konsert.

Med sine 180 kvm kan Langhuset huse alt fra middager ved langbord, til seminarer og film- visninger med kinooppsett, samt konserter. Fiskehjellen er kledd igjen med tak og har egen bar og scene.

KAPASITET

350 stående
150 sittende i kinooppsett
160 bespisende

Den Arktiske Hovedscenen

SALTs største visningssted og scene. Den fikk stor oppmerksomhet da over 1000 brukte skjorter var hengt opp hand i hand, Kaarina Kaikonnens tekstil-kunstprosjekt “We are still the same”.

I begynnelsen av 2022 sto lokalet klart i ny drakt: bygd inn og transformert til en innendørs helårsarena for konserter, show, klubb, konferanser og mer.

KAPASITET

220 bespisende
270 sittende i kinooppsett
600 stående

Uteområdet

Blant store fiskehjellekontruksjoner, telt og saunaer byr SALT på møtet mellom by og bygd, nord og sør, kyst og land. Med et sammensurium av kunst og kultur liver SALT opp sine urbane omgivelser.

På sine 5000 kvm har SALT huset festivaler, markeder og et hav av foodtrucks med mat fra alle verdens hjørner.

Området kan benyttes i sin helhet og gjerdes helt inn, eller gjerdes delvis i forbindelse med arrangementer i ett eller flere av områdets lokaler. Det er mulig å benytte utebaren, samt å sette opp flere serveringspunkter etter ønske.

Ved behov kan SALT bidra med å skreddersy fasadebranding på hjellene eller andre steder på området i forbindelse med arrangementer.

Les mer om mulighetene hos SALT.

KAPASITET

2500 stående
Få pris på forespørsel.

Leie privat sauna?

Tilby dine ansatte en frisk start på dagen! Med et eget bedriftsabonnement kan ditt firma få tilgang til en av SALTs badstuer en gang i uken eller en gang i måneden.

SALT har satt sammen et helt eget tilbud for bedrifter i området rundt Langkaia. De ønsker å tilby privatsauna før eller under arbeidstid. Tilbudet gjelder mandag til fredag på følgende tidspunkter: 07.00 – 09.00, 09.30 – 11.30 og 12.00 – 14.00.

Dersom det er ønskelig å booke senere på dagen eller kvelden, kan dette også ordnes. Kontakt SALT for nærmere avtale.

Les mer om tilbudet.

Send melding til SALT

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.