Søk i Aktiv i Oslo

Fjellstua

Midt i Oslo sentrum finner du Fjellstua som er en laftet «hytte» innendørs på Megazone. Her finner du kanskje Oslos fineste bar og hele 4 streetcurling-baner.

Street-curling ( hybrid av curling og shuffleboard ) er en ny aktivitet som kun Megazone tilbyr i Norge. Ta turen for å oppleve den varme og hyggelige atmosfæren, samtidig som dere spiller og har det gøy!

Utleie for selskap & events 

Om du ønsker å samle venner eller kollegaer er det mulig å leie Fjellstua eksklusivt. Her står 4 Streetcurlingbaner tilgjengelig for spill, og dere får tilgang på egen bar.

Leier dere stedet eksklusivt vil Fjellstua også kunne tilby matservering.

Teambuilding og andre festligheter 

Stedet passer også ypperlig for både teambuilding, afterwork og andre samlinger. Kampen om heder og ære vekker definitivt konkurranseinstinktet hos de involverte!

Spillet tar ikke lang tid å lære, man blir ikke sliten og alle kan delta. Etter noen runder blir man fort varm i trøya, og både nivået og konkurransen tilspisser seg.

Her er det sitteplasser til 40 personer, og maks 70 personer i lokalet.

Les mer. 

Møterom 

Fjellstua kan tilby et unikt og flott møterom midt i Oslo sentrum. I den fantastiske stuen kan dere leie lokalet som møterom på dagtid, og får tilgang på projektor, høyttalere og lerret.

Det er mulig å dekke opp for både langbord og i skoleoppsett, og servering av frokost eller lunsj er mulig om man ønsker det. Møterommet til Fjellstuen har kapasitet på inntil 30 personer.

Se mer om tilbudet. 

Barnebursdag 

Hos Fjellstua kan du invitere til en morsom og utfordrende barnebursdag! Her kan barna få testet ferdighetene i innendørs streetcurling.

De kan tilby 4 baner med plass til 6 spillere per bane.

Les mer. 

Julebord

Et populært julebordslokale som kan leies eksklusivt og har kapasitet på inntil 70 personer.

Fjellstua er en laftet «hytte» med skikkelig koselig julestemning og god juletapas.

Les mer. 

Send melding til Fjellstua

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.