Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Street Food

I det som en gang var Torggata bad finner du Oslo Street Food, en mathall med et stort utvalg av mat fra alle verdens hjørner. Nyt ditt måltid i deres fargerike og romslige lokaler, eller på den store uteserveringen.

Mat

Oslo Street Food har hele 16 matboder som byr på autentisk, internasjonal gatemat av høy kvalitet. Her finner du noe for enhver smak enten du er glad i asiatisk, latinamerikansk eller gresk. Matbodene byr også på vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer for sine gjester.

Les mer om matbodene her.

Bar

Oslo Street Food tilbyr også et stort utvalg av drikke i deres fire barer. Her finner du noe for alle smaker, enten du ønsker å ta en pils på uteserveringen, nyte en drink i den stemningsfulle cocktailbaren, eller svinge innom vår kaffebar lunsjpausen.

Arrangementer

For de aktive i Tigerstaden byr Oslo Street Food på en mengde arrangementer året rundt. I deres faste program finner du blant annet salsa -og bachatakvelder, morgenraven Morning Beat, klubbkonseptet HYSJ og ulike DJ-events.

Se hele programmet på Facebook og Oslo Street Foods nettsider.

Nattklubb

Hver fredag og lørdag blir Oslo Street Food til en av byens travleste klubber, nemlig Oslo Street Food @ night. Lysene dempes, dansegulvet inntas og helgens DJs står klare til å spinne natten vekk med gode beats og enda bedre stemning. Vil du ha en pause fra dansegulvet kan du slukke tørsten i en av deres mange barer.

Booking

Oslo Street Food tilbyr kun drop-in. Som Oslos største mathall legger de vekt på fellesskap med lokaler designet for sosialt mangfold og kreativitet med over 400 sitteplasser. Dermed er du alltid velkommen til å finne et bord på deres drop-in, enten du er i et større selskap, eller kun med de nærmeste.

Send melding til Oslo Street Food

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.