Søk i Aktiv i Oslo

Brødrene Bergh

Brødrene Bergh ligger midt i hjertet av Oslo, på Karl Johan, med Spikersuppa som nærmeste nabo, og her står det gode liv og matglede i sentrum. Stedet egner seg perfekt til private fester og lukkede arrangementer.

Hos Brødrene Bergh er de lidenskapelig opptatt av italiensk mat og har spesialisert seg på italiensk pizza med herlig sprø skorpe og tynn bunn.

Baren er stor og ligger midt i lokalet. Her serveres forfriskende cocktails – og bartenderne legger sin sjel i hver drink. Spesialvinkart er en skatt for vinelskere – og har også et godt utvalg av øl.

Se mer.

Brødrene Bergh – også et selskapslokale

Trenger du et perfekt sted for en firmafest, bursdag, kick-off eller julebord? Hos Brødrene Bergh kan du leie hele eller deler av lokalet til private arrangementer.

Lokalene er store og luftige, og interiøret er varmt og innbydende. De har alt du trenger av fasiliteter for et vellykket arrangement, fra TV-skjermer til mikrofoner og DJ.

Totalkapasiteten er 100 sitteplasser og 150 personer ved mingle-arrangementer. I 2. etasje er det kapasitet til 50 personer. De har også en sjarmerende uteservering med sitteplasser til 30 personer.

Finn ut mer.

Jazzmusikk-bar

Brødrene Bergh er kjent som en ledende jazzklubb i Oslo. Hver torsdag byr de på levende jazzmusikk med Simple Jonny’s Easy Jazz Band. Kjente jazzartister og jazzentusiaster fyller lokalet med herlig jazztoner!

På fredager og lørdager kan du oppleve «Bb Scene», hvor de serverer musikk som appellerer til alle.

Se hva som skjer.

Uteservering i Oslo sentrum

Om sommeren og utover høsten kan du nyte deilige drikker og mat på Brødrene Berghs uteservering midt i Karl Johans gate. Varmelamper gjør det komfortabelt å sitte ute, selv på kjølige kvelder. Nyt atmosfæren og pulsen av Oslo på nært hold.

Afterwork

Etter en lang arbeidsdag, hvorfor ikke lene deg tilbake og slappe av med venner og gode kollegaer? Dette er det ideelle stedet for afterwork, med en avslappet atmosfære og herlig musikk.

Utested i Oslo Sentrum

Er du på jakt etter et livlig utested midt i Oslo sentrum? Brødrene Bergh har etablert seg som en kjent cocktailbar midt på Karl Johan, med en varm velkomst og et rikt utvalg av drikkevarer.

Se mer.

Send melding til Brødrene Bergh

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.