Søk i Aktiv i Oslo

I delikate, rustikke omgivelser får du den beste kombinasjonen av engelsk mat og norske råvarer. Her kan du komme for en middag for to eller flere, eller invitere til fest ved et avskjermet bord, leie hele andreetasjen med plass til 70-80 personer, eller kjelleren med plass til 40 personer.

Cru er en nydelig restaurant og vinbar sentralt plassert i en av en Bogstadveiens bakgater på Majorstuen. Her får du nyskapende «Modern British» mat inspirert av eier og kjøkkenssjef James Maxwell-Stewarts’ oppvekst i England.

Menyen er levende og basert på sesongens beste og ferskeste råvarer. Vinkartet er utvilsomt verdt å merke seg og i den lune og stemningsfulle vinbaren får du god og fransk brasseriispirert mat og småretter – perfekt for deling.

Besøk dere hjemmeside her for mer informasjon.

Vinbaren

Uformell og hyggelig atmosfære og et eksepsjonelt vintilbud med nydelig viner fra hele verden. Stikk innom for en matbit, ta en drink i baren eller et glass vin med venner.

Flotte, skjermede selskapslokaler

Her kan du invitere til selskap hvor dere har en hel etasje for dere selv. Det er plass til 40 gjester i en unik stemning hvor dere får servert førsteklasses mat og drikke.

Kapasitet og fasiliteter

  • Restauranten oppe 60-70 personer
  • Selskapsmeny fra 4 til 8 retter 
  • Vinkjelleren nede 40 – 50 personer
  • Vinsommelier
  • Mulighet for å leie begge etasjer
  • Alersgrense 18 +
  • Mulighet for egen DJ ved leie av hele restauranten

For reservasjon, ta direkte kontakt via kontaktskjemaet på denne siden, eller via deres hjemmeside her.

Firmarrangement

Hvert år arrangerer de fleste firmaer et arrangement for sine egne. CRU, som er anbefalt av Michelin, er definitivt et valg hvor dine ansatte vil få en uforglemmelig opplevelse.

Totalkapasiteten på hele restauranten er opptil 120 personer fordelt på 2 etasjer. Ved en litt mindre gruppe kan dere få deres egen etasje eller et sitte på et skjermet bord for mindre grupper.

Julebord på CRU

Her kan du velge mellom å nyte julemenyen midt i stemningen eller ha et bord litt for seg selv (20 personer). Og hvis du ønsker du en hel etasje for julebordet (40 personer).

Velkommen til CRU!

Send melding til CRU

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.