Søk i Aktiv i Oslo

Grefsenkollen

Grefsenkollen er et eventyrslott for små og store anledninger. Selskapslokalene egner seg for grupper av alle størrelser. Lokalene har sjel - og kanskje byens beste utsikt!

Grefsenkollen er laftet tømmer, historie og tradisjon i møte med en svært ambisiøs restaurant og fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Selskap & arrangement

Bryllup, konfirmasjon, merkedager, eventer: Grefsenkollen er et eventyrslott for små og store anledninger. Deres fire rom egner seg for grupper av alle størrelser. De leier også ut hele Grefsenkollen.

Bryllup

Grefsenkollen er et svært populært valg for kanskje den største av alle markeringer: Bryllupet. Her står det ikke på atmosfæren.

Grefsenkollen er kjent som et av byens mest romantiske steder og de bestreber seg til det ytterste med å gjøre dagen så minneverdig som overhodet mulig.

Vurderer du Grefsenkollen for ditt bryllup anbefaler de deg å være ute i god tid.

Selskaper

Huset er fullt av små og store selskaper gjennom hele året. Det kan være en bedriftsmiddag i Vinterhagen, en barnedåp i Utsikten eller et 50-årslag i Festsalen. Og av og til slår noen på stortromma og leier hele Grefsenkollen.

Event

Grefsenkollen er en perfekt lokasjon for små og store bedriftseventer. Gjennom flere tidligere arrangementer og deres deltagelse i OverOslo-festivalen har Grefsenkollen opparbeidet stor kompetanse på eventavvikling.

Ta kontakt direkte så skreddersyr de kvelden for deg og din bedrift.

Restauranten

Det er den lune og hjemmekoselige atmosfæren i den store Peisestuen, i kombinasjon med nydelig mat og drikke og forhåpentligvis fantastisk utsikt over byen og fjorden, som gjør restaurantopplevelsen på Grefsenkollen spesiell og litt annerledes.

De har to menyvalg for middagsgjester – 3- og 5-retter – satt sammen av de beste tilgjengelige råvarer. Det kan forekomme små endringer i menyene fra dag til dag.

Drikke

Deres mål er å gi deg en unik opplevelse fra de gode, gamle klassiske vinområdene i verden. Det kan være kjente områder som Burgund, Bordaux, Mosel eller mer ukjente, men tidligere berømte steder som Carcavelos i Portugal og øyer som Santorini i Hellas.

Øl-drikkerne er heller ikke glemt på Grefsenkollen. De har et godt utvalg av øl fra mikrobryggerier både i Norge og resten av verden.

Send melding til Grefsenkollen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.