Søk i Aktiv i Oslo

Christiania Teater

I hjertet av Oslo finner du sagnomsuste Christiania Teater! Nydelige lokaler, perfekt for events, konferanser, banketter og sceneproduksjoner. Teatersalen rommer 540 publikummere i klassisk teateroppsett på parkett og galleri, eller 256 spisende gjester i bankettoppsett.

Det er få lokaler som slår Christiania Teater både i plassering og i stil. Godt plassert midt mellom Stortinget og Nathionalteatret, kun et stenkast unna paradegaten Karl Johan og med en historie som strekker seg tilbake over 100 år!

Ny historie skal nå skrives når bygget får en solid oppgradering drøyt hundre år etter at det først ønsket velkommen til “Opera Comique” i 1918. Produksjonsselskapene Starworks og Over Norge vil fremover sørge for nytt liv med nye stjerner der hvor Kirsten Flagstad i sin tid opptrådte i Norges første permanente operakompani.

Med hotell, teater og restaurant under samme tak, kan gjestene nyte en helaften i ett og samme bygg hos Christiania Teater.

Les mer. 

Event, arrangement & selskap

I teatersalen kan du med trygghet legge ditt kommende arrangement. Her finnes alt du trenger av teknisk utstyr og de kan duke opp både for bankett, konferanse, tv-sending og sceneproduksjon.

Det finnes 102 hotellrom, eget chambre separeè og møterom.

Fasiliteter

Christiania Teater har en moderne teknisk rigg inkludert i leieprisen.

Se spesifikasjoner. 

De hjelper deg gjerne med underholdningen, og kan formidle profilerte artister, komikere, foredragsholdere, Dj’s og showgrupper ut fra dine ønsker, samt tilby ferdige egenproduserte sceneproduksjoner!

Se eksempler. 

Restaurant og bar

Restaurant og bar drives av Teatro og gourmetkokk Ole Jonny Eikefjord. Han står også for catering ved banketter inne i teateralen i tillegg til å drive Teatro i samme bygg som er kjent for å ha Norges beste pizza!

 

Send melding til Christiania Teater

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.