Søk i Aktiv i Oslo

Chat d’Or

Chat d'Or er en luksuriøs champagnesalong på Frogner som tilbyr en rekke smakfulle franske retter og et imponerende utvalg av champagne. Et unikt selskaps- og eventlokale for alle anledninger.

Se meny. 

Chat d’Ors salong har et autentisk uttrykk av 1700-talls Frankrike med sitt eksklusive interiør i gustaviansk stil. Lokalet oppleves også som lyst og luftig på grunn av den gode takhøyden.

Enten du ønsker en dekadent frokost eller lunsj, eller en utsøkt middag, kan Chat d’Or tilby smakfulle franske småretter – fra østers og snegler til quiche og andeconfitsalat for å nevne noe, og en vinliste med særlig vekt på champagne. De tilbyr også vin- og champagnesmakinger.

I sommerhalvåret kan du nyte deres gode retter og store utvalg av drikke på uteserveringen.

Et unikt selskapslokale med eget chambre séparée

Chat d’Or er også et unikt og praktfullt selskapslokale som passer for små og mellomstore arrangementer. Salongen har kapasitet til 32/34 sittende gjester, og deres chambre séparée, en privat lounge i champagnesalongen, har plass til 6-8 gjester som ønsker en mer avskjermet atmosfære.

Hos Chat d’Or kan man arrangere alle typer private selskap: konfirmasjon, bursdag, jubileum, minnestund, dåp eller cocktailselskap. Her er det aller meste mulig; skreddersydde menyer, champagne- eller vinsmakinger i regi av salongens ‘franske sommelier’, DJ og artister kan engasjeres for å nevne noe, Chat d’Or ønsker å gjøre alt de kan for at du skal få det beste arrangementet.

Se nettsiden. 

Send melding til Chat d’Or

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.