Søk i Aktiv i Oslo

Navnefest Oslo

Er du på utkikk etter et sted å arrangere navnefest Oslo? Her på Aktiv i Oslo har vi samlet en god oversikt som gjør det enklere for deg å komme gjennom planleggingen. Her finner du lokaler, festplanleggere, tilbydere av mat og catering, samt tilbydere av annet tilbehør som er viktig for festen.

Hvorfor navnefest

Mange arrangerer navnefest dersom de ikke ønsker dåp for barnet sitt. Det er vanlig å arrangere navnefest for barnet når de er mellom 4 og 12 måneder.

Navnefest går også under navnet navnedag.

Her møtes venner og slektninger av barnet for å ønske den lille velkommen til verden. Humanistisk navnefest arrangeres av Human-Etisk Forbund og arrangeres over hele landet. Det består av en sermoni, og sermonien er for flere barn samtidig. Etter sermonien går alle familiene hvert til sitt for en eventuell videre feiring dersom man ønsker det. Les mer om humanistisk navnefest på Human-Etisk Forbund sine sider >>

Variert utvalg til festen

Her finner du lokaler og steder som kan hjelpe deg med arrangering av navnefest Oslo. Om du kun skal ha noe lite, eller arrangere en større fest så skal du kunne finne alternativer her.