Søk i Aktiv i Oslo

657 Oslo

657 er stolte av å kunne tilby eventlokaler, konferanselokaler og møterom med historiske tradisjoner, kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Her tillater de medbrakt mat og drikke.

657 Oslo tilbyr utleie av fleksible og inspirerende lokaler. I deres innovative og kreative miljø vil du bli inspirert til å få jobben gjort.

Møterom

Møterommene er lyse og luftige, og har kapasitet til mellom 2-35 personer. Her kan du leie kontorlokale til deg og din bedrift, og de tilbyr også leie av kontor gjennom medlemskap samt drop-in.

De har også et fullt utstyrt podkaststudio som kan leies for en time eller for en dag.

Les mer om møterommene.

Konferanser, seminarer og andre større eventer

Lokalet Hallen egner seg for større arrangementer som seminarer, konferanser, workshops, kick off eller presentasjoner. Lokalet er veldig anvendelig!

Hallen er utstyrt med prosjektor og lerret samt PA-anlegg.

Kapasitet til 70 sittende personer og 120 stående.

Se mer.

Eventlokaler

657 Oslo tilbyr stolt eventlokaler med historiske tradisjoner, kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Byggets innbydende innredning samt kreative og funksjonelle romløsninger, skaper et selskapslokale som passer til alle typer arrangementer.

Er du på jakt etter et bryllupslokale, eller kanskje du skal arrangere julebordet eller et reunion?

Som et av veldig få eventlokaler i Oslo, tillater 657 at gjestene kan ta med egen mat og drikke. De har også gode avtaler for catering, DJs og foodtrucks.

657 Oslo har et engasjert og erfarent event-team som hjelper med alt du måtte trenge før, under og etter arrangementet. Lokalet har kapasitet til 150 gjester, og er utstyrt med lydanlegg, mikrofon, projektor og lerret og er inkludert i leieprisen.

De tilbyr også et eget film-, foto- og pocast-studio. Dette er fullt utstyrt, og kan leies med eller uten utstyr.

Se mer her.

Send melding til 657 Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.