Søk i Aktiv i Oslo

657 er stolte av å kunne tilby eventlokaler og møterom med historiske tradisjoner, kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Her tillater de medbrakt mat og drikke.

Som et av veldig få eventlokaler i Oslo tillater 657 at gjestene kan ta med seg egen mat og drikke. De har også gode kontakter med fantastiske cateringsselskaper, diverse bartender-tjenester, DJ´s og foodtrucks.

657 Oslo har også et fantastisk event-team som vil hjelpe dere med alt dere måtte trenge før, under og etter arrangementet. De rigger opp etter deres ønske og eventlokalet er utstyrt med lydanlegg, mikrofon, projektor og lerret som er inkludert i leieprisen.

De tilbyr også et eget film, foto og pocast-studio. Dette er fullt utstyrt, og kan leies med eller uten utstyr.

Se mer. 

Møterom og eventlokaler

657 er stolte av å kunne tilby eventlokaler og møterom med historiske tradisjoner, kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Byggets innbydende innredning, kombinert med kreative og funksjonelle romløsninger, skaper et selskapslokale som passer til alle typer arrangementer.

Les mer her. 

Hallen

Hallen egner seg for større bedriftsarrangementer, presentasjoner, utstillinger, workshops, selskaper eller konfirmasjoner – lokalet er veldig anvendelig! Hallen er utstyrt med prosjektor og lerret samt PA-anlegg.

Kontakt 657 Oslo

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.