Søk i Aktiv i Oslo

Navnedag Oslo – Finn det du trenger her

Er du på utkikk etter et sted å arrangere navnedag Oslo? Navndedag går også under betegnelsen Navnefest. Navnedag og Navnefest er et alternativ til kirkelig dåp, dersom man ønsker å feire babyen uten religiøs innvirkning. Det vanligste er å arrangere navndag / navnefest når barnet er mellom 4 og 12 måneder, men det er ikke noe problem å gå utover dette.

Her inviterer man ofte venner og slektninger av barnet for å gi barnet en velkomst inn til denne verden. Noen ønsker kun en liten samling, mens mange inviterer til storstilt fest. Gjør det som passer dere best og som dere er komfortable med.

Man kan arrangere navnfest hos Human-Etisk Forbund, men mange velger også å gjøre alt helt privat og invitere til kun fest.

Når dag skal feire navnedag Oslo så er mulighetene mange. Hva med å leie et helt selskapslokale,  eller dere kan invitere til en mindre, privat fest i et chambré separée.

Mange velger også catering som mat. Det er enkelt, rimelig og ikke minst godt! Men det er også lov å tenke utenfor boksen. Hva med å servere indisk, asiatisk, eller sjømat? Noen foretrekker også å lage maten selv og ta med til et lokale. Her skal du også finne lokaler som tilbyr den muligheten.

Kanskje du trenger noen spesielle ballonger til ditt selskap?

På denne siden finner du lokaler og steder som kan hjelpe deg med arrangering av navnedag Oslo. Om du kun skal ha noe lite, eller arrangere en større fest så skal du kunne finne alternativer her.