Søk i Aktiv i Oslo

Losby Gods Selskapslokaler

På Losby Gods har de en rekke ulike og nydelige selskapslokaler som skiller seg fra alt annet, kun 20 minutter fra Oslo. Her vil du finne lokaler som passer for alle typer private selskaper og eventer.

På Losby Gods spiller selskapelighetene en like stor rolle i dag som de har gjort helt fra tidlig på 1800-tallet. Den gang fant populære nyttårsselskaper for sosieteten fra Christiania og storslåtte jaktmiddager sted staselige selskapslokaler. Flere ganger var kong Haakon VII gjest ved middagsbordet. Losby Gods fører selskapstradisjonen videre med feiring av brylluper, høytider og jubiléer

Mange valgmuligheter

Meyersalen er et stort og flott lokale i den nye delen av hotellet, med plass til opptil 140 personer. Med svære lysekroner i det buede taket, romslig dansegulv, tilhørende salonger og en stor balkong med utsikt over skogen og golfbanen passer lokalet perfekt for bryllup, julebord og formelle selskap.

Gamlegodset er et sjarmerende alternativ for bryllup og formelle selskap med opptil 95 personer til bords. Gamlegodset ble bygget i 1850, og inneholder spisesal, ballsal, bibliotek, bar og flere salonger. Ved leie av lokalet får dere også tilgang til godshagen og godsbalkongen.

De fire restaurantstuene  har en avslappet atmosfære, og passer for grupper mellom 10 og 55 personer. Hver stue har sitt eget særpreg, og passer til de fleste sosiale anledninger.

Bryllup

Losby Gods har den perfekte atmosfæren for deres bryllup. Her kan både vielse og fest arranges i vakre omgivelser kun 20 minutter fra Oslo.

Losby Gods arrangerer årlig mellom 60 – 80 bryllup og har lange tradisjoner i selskapeligheter. Hotellet og parken rundt lager en perfekt ramme for deres store dag.

Selskap på inntil 18 personer kan leie vinkjelleren for en uforglemmelig kveld. Ta med gjestene dine ned i det stemningsfulle lokalet hvor stearinlysene kaster et dunkelt skinn over ansiktene, bordet og vinflaskene på de velfylte hyllene.

Det er mulig å kombinere vinsmaking og middag i vinkjelleren.

Send melding til Losby Gods Selskapslokaler

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.