Søk i Aktiv i Oslo

Realmat Catering

RealMat leverer alle typer catering i ulike prisklasser. Gourmetmiddag, tapasbuffet, sushi, gjør-det-selv-pakker, kick-off, bryllup, konfirmasjon og firmafester. De tilbyr ulike leveranser og arrangementer i egne lokaler eller hos kundene.

Her finner du et bredt utvalg av menyer. I tillegg kan menyen skreddersys  til ditt arrangement.

RealMat er et matkonsept som leverer deg et sunt måltid av gastronomisk mat og høy kvalitet. RealMat legger vekt på ernæring. Du finner ingen kunstige tilsetningsstoffer eller raffinert sukker i rettene. Maten produseres av de beste tilgjengelige råvarene i et av egne kjøkken i Oslo. God mat er et fag. Hos RealMat er det dyktige kokker som lager maten.

RealMat leverer catering, overtidsmat og matkurs.

Matkurs

Real Mat tilbyr også matkurs. Basert på sesongens beste råvarer skreddersyr kokkene et kursopplegg for deg og dine gjester. Deltagerne deles inn i grupper og fordeler arbeidsoppgavene. Her er det mange nyttige matlagingstips å hente. Når maten er klar går alle til bords og nyter måltidet.

Matkurs er perfekt som teambuilding, for vennegjenger, og alle som er interessert i å kunne lage bedre mat basert på gode råvarer.

Ler mer om matkurs her.

Råvarer

RealMat er en Cateringbedrift som alltid benytter sesongen beste råvarer. Økologisk når de kan. Det gjør at du kan være trygg på at frukten og grønnsakene er dyrket under de beste og mest naturlige forholdene.
Råvarene er grundig kontrollert og kun de beste råvarene er gode nok.

Spennende meny

Basert på sesongens beste råvarer hånd-lages rettene. Det tilbys et godt utvalg av ferdige, utprøvde menyer. I tillegg kan de lage spesialtilpassede menyer for å gi deg og dine gjester en best mulig matopplevelse innenfor valgt budsjett. De bistår også med vinanbefalinger om du ønsker det.

Menyer med allergimerking følger alle leveranser.

RealMat tilbyr ulike servicenivåer på leveransene:

  • Du henter leveransen din hos oss
  • Leveranse av varer hos kunde
  • Leveranse av varer hos kunde. Kokk tilstede under arrangementet
  • Leveranse på stedet. Kokk og servitør tilstede under arrangementet
  • Leveranse på stedet. Kokk og servitør tilstede under arrangementet. Flasker og glass på bordet. Servitører rydder.
  • Restaurantnivå på arrangement

Send melding til Realmat Catering

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.