Søk i Aktiv i Oslo

Brasserie Rivoli

Brasserie Rivoli er et uformelt og lunt fransk brasserie med en fot i det norske kjøkkenet. Her får du norsk-fransk bryggemat servert i flotte omgivelser på Munch Brygge rett ved det nye Munch-museet i Bjørvika.

Planlegger du å se en forestilling før jul?
La Brasserie Rivoli legge tilrette for en god middag før eller etter forestillingen. Bestill bord her.

Se menyen her.

Julebord hos Brasserie Rivoli

Hva er planene for årets julebord? En hyggelig middag med venner, familie eller kollegaer?
Brasserie Rivoli sitt Chambre Séparée passer for grupper på 10-14 personer.

Send dem en melding for å booke julebord.

Eget chambre separee

Brasserie Rivoli gir deg muligheten til å invitere til private selskaper eller møter for opp til 14 personer. Dette er perfekt hvis du ønsker å arrangere et hyggelig måltid der dere vil være litt uforstyrret fra de andre gjestene i restauranten.

Møter

Ønsker du å flytte møtet ut av kontoret? Er du på jakt etter å leie møtelokale eller et mindre rom for sammenkomster? Brasserie Rivoli har alt du trenger av AV-utstyr, WIFI og skrivesaker tilpasset din agenda.

Uteservering

På uteserveringen er det på godværsdager sol fra midt på dagen og til den går ned om kvelden. Her kan du sitte langs Akerselvas sildrene elveleie og nyte utsikten mot Operaen og Oslofjorden – bare fem minutters gange fra Oslo Sentralbanestasjon.

Meny

Brasseriet eies og drives av kjøkkensjef Kari Innerå og restauratør Silje Steien. Kari er tidligere nordisk mester og olympisk mester i kokkekunst og Silje er tidligere Daglig leder for Alex Sushi Gruppen.

Meny og vinkart består av kjente franske klassiskere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serveres ferske skalldyr og grillet tørrfisk – basert på en av Norges eldste mattradisjoner. Alle råvarene som brukes er valgt ut med tanke på dyrevelferd og bærekraft. De bruker aller helst råvarer fra småskalaprodusenter som leverer norske råvarer av høy kvalitet.

Les mer om menyen. 

Kunst

Kunstneren Sverre Bjertnes har utsmykket brasseriet. Fineart har beskrevet han som en “futuristisk koalisjon mellom Edvard Munch og Odd Nerdrum […] et popkulturelt svar på et rop om figurativ kunst”.
Han regnes som en av Norges mest sentrale samtidskunstnere, og stiller jevnlig ut i anerkjente gallerier både nasjonalt og internasjonalt.

Brasserie Rivoli finner du på Munch Brygge ved det nye Munch-museet i Bjørvika.

Send melding til Brasserie Rivoli

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.