Søk i Aktiv i Oslo

SüdØst

En fantastisk Asiatisk Crossoverrestaurant som krysser europeiske og asiatiske smaker i en herlig harmoni på Grünerløkka. Med lokaler som passer de fleste fester, møter og sammenkomster.

Se menyen her.

Deres dedikerte servitører og kokker sørger for et dypdykk i europeisk- og asiatisk matkultur der de krysser med hverandre. Hele veien fra deres signaturdrinker til sashimi og grillrettene, sørger de for en hyggelig kveld.

Med en kjøkkensjef fra Thailand blir det mye thaiinspirerte smaker. Restauranten rommer tilsammen 350 gjester innendørs og restauranten har egen coctailbar. Alt dette i moderne lokaler midt på Løkka, lett tilgjengelig for alle.

Sommerfest

Inviter til årets sommerfest med Asian Crossover, enten på fantastisk uteservering, mezzanin eller i eget Chambre Separee. Her er mulighetene mange og stemningen blir garantert bra!

Ta kontakt for mer informasjon rundt årets sommerfest.

Utleielokaler og arrangement

På Südøst kan de skreddersy egne løsninger for deg og ditt selskap. De tilbyr gode alternativer enten det er forretningsmiddag, privat- eller jobbsammenkomster som for eksempel sommeravslutninger og julebord.

De er behjelpelige med alt fra valg av aperitif, selskapsmenyer og vinpakker. Er det behov for chambre separee eller en mer privat atmosfære har de flere løsninger for det.

Chambre Separee og Mezzanin

Her finner du også en egen mezzanin med plass til 20 personer og mulighet til projektor. Deres flotte Chambré Separeé tar opp til 36 personer. Også her finnes det prosjektor og lerret.

Det er også mulig å leie underetasjen for private sammenkomster på mellom 70-100 personer. Dette lokalet er særlig populært til blant annet sommerfester og julebord.

 

Book møtet her

I tillegg til avskjermede lokaler har Südøst populære dagpakker for møter. Her får du rom, alt av teknisk utstyr og gode matretter som gjør en effektiv møtedag til en herlig matopplevelse i tillegg.

Uteservering

Her finner du en stor og lun uteservering der det er plass til opp til 300 gjester. Den er åpen under tak, også på kalde dager, da det er godt og varmt med varmelamper.

Send melding til SüdØst

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.