Søk i Aktiv i Oslo

Klovnen Abby

Vil du skape den perfekte rammen rundt en barnebursdag? Skal du holde et arrangement eller trenger underholdning til større anledninger? Opplev det magiske, fantasifulle og fargerike universet til klovnen Abby med ansiktsmaling og WOW-effekt!

Klovnen Abby – barnas favoritt!

Hvem er klovnen Abby?

Jo, en profesjonell makeup-artist og ansiktsmaler med pedagogisk bakgrunn og et genuint ønske om å spre glede og smil med sine klovnestreker og kreative ansiktsmalinger. Barna blir trygge rundt hennes lekne vesen, og man kan se ekte begeistring over forvandlingen de ser i ansiktene sine. Abby kan dessuten lage fargerike glittertatoveringer – alltid en vinner hos barna!

Klovnen Abby er utdannet innen musikk- og scenekunst. Hun er i ferd med å fullføre elitekurset hos anerkjente International Facepainting School og er for tiden også under utdanning som sangpedagog.

Klovnen Abbys livsmotto er «Kunst og moro!» – noe barna får i fullt monn!

Barnebursdag

Vil du overraske barnet ditt med noe spesielt på bursdagen? Abby, Oslos kreative jenteklovn har skapt den perfekte gaven til barn. Ballongfigurer med wow-effekt tilbyr en annerledes overraskelse.

Her kan du lese mer. 

Uforglemmelige minner med ansiktsmaling

Dåpsfesten, bryllupet eller andre arrangementer med barn får en ekstra dimensjon med fargerike og smilende smårollinger. Her får man bilder og minner for livet!

Rammene skaper du selv, men opplevelsen kan gjerne skreddersys til et spesielt tema – Abby er formsterk og kan male det du ønsker med en sikker og kreativ strek. Abby kan ha med gaveposer og holde selskapsleker, og foruten ansiktsmaling utfører Abby også glittertatoveringer, glitterhår og kan lage ballongfigurer.

Klovnen Abby kan dessuten opptre som:

• Prinsesse Abby

• Nissejenta Abby

• Abby the Grinch

• Abby the Witch

Finn Klovnen Abby og følg henne på Instagram!

eller på facebook: KlovnenAbby

Firmaarrangementer og event

Har du et event eller arrangement hvor du ønsker å tiltrekke deg barnefamilier?

Klovnen Abby har lang erfaring med kjøpesentre, cruiseseilaser, festivaler og konserter. Da tar det ikke lang tid før det vrimler av glade tigre, prinsesser, drager, mus eller monstre.

 

Send melding til Klovnen Abby

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.