Søk i Aktiv i Oslo

Bystua

Bystua er DNT Oslo og Omegns samlingslokale på Friluftshuset på Sørenga i Oslo. Bystua kan leies av privatpersoner, bedrifter og lag i anledning møter, konferanser og selskaper

Bystua finner du sentralt på Sørenga, i nærhet av Oslo S og all kollektiv trafikk

Bystua per nyoppusset og lokalet passer perfekt til både møter og konferanser samt konfirmasjon , dåp og andre merkedager. Det er DNT som eier Bystua og lokalet er et frisk pust av natur midt i byen.

Med panelvegger i drivved og praktiske og fine møbler gir Bystua deg den gode følelsen av DNT, natur og friluftsliv.

Møter og firmaarrangement

Ha ditt neste møte og konferanse her. Her kan dere velge oppsett av bord til det som passer dere. Arrangementet kan også kombineres med både buldring og/eller kajakk slik at dere kan ha teambuilding samtidig!

Det er plass til 48 personer, gode kjøkkenfasiliteter samt prosjektor med lydanlegg for foredrag og filmvisninger. Her vil du kunne skape en flott ramme for ditt arrangement.

Kaffe og te er inkludert i leieprisene.

Selskap

Ha ditt neste selskap her! Om du skal feire bursdag, konfirmasjon, dåp, jubileer og andre merkedager. Like i nærheten finner du restauranter som Cargo, og Bun’s Burger Bar som kan levere mat til ditt arrangement. Det er også dekktøy til 60 personer som du kan benytte deg av.

Medbragt er tillatt.

Viktig info

Selskap på Bystua må foregå under ordnede forhold med moderat støynivå av hensyn til naboene. Selskap skal avsluttes innen kl 23:00. Bystua tar ikke imot henvendelser om fest/julebord.

bystua

Buldring

Friluftshuset har et eget buldrerom der både nybegynnere og erfarne kan drive med morsom problemløsning i praksis. Her kan du låne  et par klatresko og utfordre deg selv. Buldring er klatring uten tau og du faller på en tjukkas. Buldring egner seg for barn, unge og voksne. Her arrangerer DNT  egne ungdomskvelder og familiebuldring.

Kajakk og Kajakkutleie

Sørenga er det perfekte utgangspunktet for kajakkpadling. Fra Friluftshuset leier de ut kajakker og arrangerer kajakkurs og kajakkturer for alle aldersgrupper gjennom hele sommersesongen. De ønsker at Oslo-folk tar i bruk fjorden og får nyte naturen på nært hold.

Send melding til Bystua

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.