Søk i Aktiv i Oslo

Turbinen

Er du på jakt etter lokale til leie som er litt utenom det vanlige? Enten du skal arrangere stort eller lite her kan du invitere til privat selskap på Turbinen. Dette lokale vil ta pusten fra deg.

Her får du alt under ett tak. To kule lokaler, restaurant med svært god mat, egen bar og mulighet for å få tilpasset showet fra Wallmans om dere ønsker det.

Chambre Separee – Turbinen

Uansett hva slags selskap du ønsker å invitere til så er Turbinen et fleksibelt, flott og historisk lokale. Her  kan det inviteres til bryllup, konfirmasjon, jubileumsfeiringer m.m.

Lokalet har plass til 100 stk stående eller 60 stk spisende.

Om ønskelig, får du med en egen prosjektleder ved bestilling av turbinen. Det er Wallmans som står bak lokalet Turbinen og de bistår med alt fra pynting av lokale, dekking av bord, klargjøring av anlegg og matservering. Ved å ha festen i deres chambre separe, får du muligheten til å velge mellom ulike menyer.

Her tilbys tapas og 2-4 retters meny som baseres på sesongens beste råvarer.

Les mer om leie av turbinen her

Komplett eventlokale midt i oslo

Salongen har sannsynligvis Oslos best utrustede teknikkpark på lys og lyd. Salongen har plass til opptil 580 sittende gjester.

Salongen har totalt tre barer, én i foajeen og to inne i selve lokalet. I tillegg har den flere platåer slik at de aller fleste ser scenen godt. Amfiet, som er balkongene på langsidene, gir en magisk atmosfære når noe skjer på scenen, men som samtidig tilrettelegger for gruppesamtaler. I dette lokalet får du alt under ett tak og en egen prosjektleder som kan ta seg av planleggingen fra A-Å. På den måten slipper du å løfte en finger.

Her er det mulig å leie lokalet både på dag- og kveldstid med et ønsket antall nummere fra årets show som underholdning, middag og servering.

Kvelden skreddersys for dere, og de hjelper til med pynting av lokale, bord, stoler og klargjøring av anlegg.

Det er også mulig å benytte skjermene rundt om i lokalet.

Les mer om utleie av salongen her

Send melding til Turbinen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.