Søk i Aktiv i Oslo

MasalaMagic catering og take away

Bestill indisk mat til ditt neste event! Indisk mat er smakfullt, innbydende og meget allsidig. Her får du mat til små og store event, men også som takeaway hvor du kan hente selv, eller få levert på døren.

Catering

Du velger selv kjøtt, fisk eller vegetar i henhold til dine ønsker og ditt budsjett. Rettene passer til både hverdag og fest. Masalamagic tilbyr delikatesser fra det Nord-indiske kjøkken.

Har du spesialønsker/behov, ordnes det for deg. Du velger selvfølgelig hvor sterk/mild styrke du vil ha, glutenfrie naan er blant annet en av deres spesialiteter. Alle glutenfrie retter er merket med GF.

Les mer om catering hos MasalaMagic her>>

Det indiske kjøkken har også et stort utvalg med vegetariske og veganske alternativer.

Take Away

MasalaMagic tilbyr catering når du har lyst til å kose deg med indisk mat iløpet av dagen . Man kan ringe og hente maten selv, eller bestille via Foodora/JustEat og få det levert.

Les mer her

Bestill på 940 57 890 og hent selv i Helgesensgate 73B eller få maten levert direkte hjem til deg.

Se menyen her

Bestill her

Nettbutikk

MasalaMagic driver også egen nettbutikk hvor det selges egne, indiske produkter som krydder og paster. De har en egen produktserie i tillegg til et stort utvalg av indiske krydder. Sjekk gjerne nettbutikken her>>

I tillegg finner du kokeboken “Indisk mat på norske fat”, praktiske krydderbokser og unikt serveringsutstyr som du kjenner fra indiske restauranter.

Gavekort

Gi dine kjære en opplevelse utenom det vanlige – Masala Magic har kongelige gavekort til alle kurs. Gavekortet ligger i et lekkert etui, slik som konger sendte til hverandre.

Kjøp gavekort her.