Søk i Aktiv i Oslo

Gastro Catering

Gastro Catering har i løpet av kort tid blitt en av Oslo’s største og viktigste aktører innen catering og kantinedrif. Cateringen består hovedsaklig av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat.

Gastro Catering leverer matopplevelser du og dine gjester sent vil glemme. Gastro Catering er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle produktene. Daglig serverer de flere tusen måltider og deltar både store og små eventer

Gastro Catering tilbyr en omfangsrik meny med fokus på et sunnere alternativ og god helse, der grovt brød, oljer og rent kjøtt er noen av hovedingrediensene. Alt de lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. Kokkene har bred erfaring fra noen av Oslos beste kjøkken, og deres lidenskap for mat vises gjennom kreativitet og perfeksjonisme.

Gastro Catering legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg, og konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt arrangement.

Les mer om Gastro Catering og hva de tilbyr her

Møter og konferanse

Gastro Catering leverer mat til både små og store konferanser og tilbyr ulike pakker.

Les mer om dette her

Julemat

Her tilbyr de spennende og varierte julemenyer som passer til de fleste arrangement! Anbefales sittende bespisning, men kan tilpasses stående buffet. Dette er deres mest populære cateringmeny.

Selskapsmat

Her får du deilig selskapsmat til alle typer selskap. Velg tapas, treretters småretter eller annet.

Se her for hele menyen

Send melding til Gastro Catering

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.