Søk i Aktiv i Oslo

Frognerseteren

Frognerseteren setter en eventyrlig ramme rundt enhver begivenhet som skal feires. De tradisjonsrike lokalene, den fantastiske maten og den storslagne utsikten bidrar til gylne minner for livet.

Frognerseteren inviterer ”til seters” hver dag hele året og kan tilby en hyggelig ramme rundt enhver anledning, både til hverdag og fest.

Julebord

Frognerseteren blir julepyntet etter alle kunstens regler og her arrangeres det mange julebord, både for bedrifter og privatpersoner. De tilbyr norsk tradisjonsmat og mange kommer igjen til Frognerseteren år etter år for å feire julehøytiden og tilbringe tid med gode kolleger og venner.

De tilbyr bord i restauranten for mindre selskaper og eget lokale til større selskaper. Begynn kvelden med varm gløgg, mens dere nyter den magiske utsikten over Oslo, eller forsøk en av deres akevitter før dere setter dere til bords. På Frognerseteren skreddersyr de gjerne arrangementet etter deres ønsker, og kan også være behjelpelige med å booke underholdning og DJ.

Selskap

Feire bursdag, gifte deg eller minnes en gammel venn? Gjennom årenes løp har Frognerseteren vært sted for sammenkomster av alle slag. Her tilbys en helt spesiell atmosfære som vil tilføre det lille ekstra til enhver anledning. De har egnede lokaler og spesialtilpassede menyer til alt fra barnedåp, konfirmasjon, bryllup og minnesamvær – store som små. Selskapsmenyen er sesongtilpasset, men de er gjerne behjelpelige dersom dere har egne menyønsker.

Når det gjelder bryllup, tilbys det en egen bryllupspakke med alt dere måtte ønske, slik at det eneste dere selv trenger å tenke på er å møte opp i finstasen.

På Frognerseteren får dere den beste service fra første henvendelse til avreise etter et vellykket arrangement. Dere er selvfølgelig også hjertelig velkommen til en uforpliktende visning og prat.

Kafe Seterstua

Kafe Seterstua åpner kl. 11:00 hver dag og er en selvbetjeningskafé uten bordreservasjon. Her tilbys det varme og kalde fristelser, deriblant høye smørbrød, kjøttkaker, rømmegrøt og spekemat, i tillegg til dagens suppe og dagens rett basert på de ulike årstidenes gode råvarer. Fra Frognerseterens eget konditori byr de på et fristende utvalg av alt i fra den berømte eplekaken, til hjemmelaget iskrem, mousse og sjokolade.

Restaurant Finstua

Restaurant Finstua er en intim restaurant med utsikt fra alle bordene. Her dekkes det med hvite duker, tøyservietter og bordene lyses opp av stearinlys i tinnlysestaker. Det anbefales å reservere bord i restauranten.

Det er med stolthet de på restauranten viderefører de gamle norske mattradisjonene og har tatt opp igjen håndverket med salting, røking og sylting. Å tilberede maten fra grunnen gir inspirasjon og utvikler kreativitet til kombinasjoner mellom det gamle og det moderne kjøkken. På Frognerseteren vil du kunne oppleve retter med et spennende nytt tilsnitt basert på tradisjonelle tilberedningsmetoder. De har fokus på råvarer i sesong og serverer kvalitet på hver tallerken.

Møter / Firmaarrangement

Gjør noe hyggelig ut av møtene, budsjettplanene og planleggingen for året som kommer! Frognerseterens unike stuer med åpen peis og fantastisk utsikt over Oslo gjør det formelle arbeidet litt hyggeligere.

Frognerseteren tilbyr dagpakker som inkluderer leie av lokale, møteromsutstyr, WIFI-tilgang, 2 retters lunsj, kaffe, frukt og knaskegrønnsaker. De tilbyr også dagens meny til spesialpris dersom dere ønsker å avslutte det hele med en hyggelig middag.

Ønskes aktiviteter i tilknytning til dagpakken, f.eks. som et avbrekk mellom møte og middag, er de gjerne behjelpelige med dette også. Hva med et besøk ved Holmenkollen skimuseum, folkedansforestilling/kurs eller en aketur i Korketrekkeren vinterstid? I kjellerlokalet kan de by på ølsmaking med f.eks. spekemat – eller kun ølsmaking. En perfekt aktivitet for teambuilding og kick-off eller bare en sosial sammenkomst.

Rustikt kjellerlokale

Sensommeren 2017 ble Frognerseterens nye kjellerlokale innviet. Med egen inngang og rustikt interiør kan det romme flere typer arrangementer og være en koselig arena for f.eks. sosiale sammenkomster med venner eller kolleger, møter, vinsmaking og ølsmaking.

Kjelkeutleie

Inspirert av de gammeldagse trekjelkene har de fått spesiallaget utleiekjelker fra Østerrike som er perfekte for en aketur i Korketrekkeren. Korketrekkeren strekker seg fra Frognerseteren til Midtstuen med en lengde på 2000 meter og en fallhøyde på 255 meter. Fra Midtstuen kan du ta turen opp igjen til Frognerseteren med T-bane linje 1. Kjelkeutleie avhenger naturligvis av snøforholdene i Korketrekkeren.

 

Send melding til Frognerseteren

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.