The Balloon Company

The Balloon Company har lateks- og folieballonger i alle tenkelige farger og fasonger! De kan levere ballonger til alt fra barnebursdager, bryllup og større firmafester.

The Balloon Company: A Brand of Fun!

The Balloon Company tilbyr alt innen ballonger og festutstyr!

Den orginale og beste innen ballongdekorasjoner, ballongbuketter, trykk på ballonger og festartikkelbutikk.

Enten du ønsker å sende en gave, dekorere en barnebursdag, skape en festlig atmosfære for et privat/bedrifts arrangement, eller for å promotere ditt merke på et øyenfallende produkt; The Balloon Company garanterer «a fun time»!

Party og bursdag med ballonger!

The Balloon Company tilbyr det meste av partyprodukter til barne- og voksenselskaper. Alle typer av papp-produkter, pinãta, partypoppers, confetti ogsåvidere.

Folieballonger formet som for eksempel Nemo, Ole Brumm, Pirat, Prinsesse og fler!

The Balloon Company har et stort utvalg av forskjellige typer. Fargesterke latexballonger i alt fra neongrønn til metallic gull. Hva med en flott ballongbukett som imponerer?

De kan også lage ballongbuketter til en hver anledning og leverer dem på døra..

Her finner du deres online butikk.

Event og firmaarrangement

Skap ekte feststemning med kreative, morsomme og oppsiktsvekkende ballongdekorasjoner.  The Balloon Company hjelper deg med for å få fram temaet i festen og skreddersyr ballongdekorasjoner etter ønsker og behov.

Les mer her

Til spesielle anledninger

Med 15års ballongerfaring i butikksalg, import og distribusjon, tilbyr de ekte Disney og lisensballongpakker til 17.mai.

Ballonger som Planes, Mickey, Minnie, Cars, Hello Kitty, Dora, Tingeling, Spiderman, Donald Duck, Winnie the Pooh, Sponge Bob, Thomas Tog, Pip, Buzz Lightyear og m.m.

Du kan være trygg på at ballong assortimentet i pakkene blir en godt og variert utvalg som gjør det lettere for deg og selge. Antall ballonger er også beregnet til og passe standard heliums tank størrelser :- 8 liter, 20 liter og 50liter

Ballongbuketter

Ballongbuketter for enhver anledning. Bursdag, barnebursdag, jubileum, bryllup og firmafester. Du trenger ikke stresse! The Balloon Company har mer enn 10 års erfaring med å tilby alt fra komplette gjør-det-selv pakker til ferdig dekorerte lokaler.

Les mer om ballongbuketter.

Reklameballonger

Profiler ditt firma ved hjelp av ballonger med logo på. Med The Balloon Company sine logoballonger kan det oppnås varige inntrykk, uansett om du bruker ballongene til give-aways, PR, jubileum, salgsmesser eller som dekor. De trykker opp ballonger med logoen til firmaet ditt!

Les mer om reklameballonger.

Eventdekor

Har du lyst til å gjøre ditt neste arrangment eller fest til noe helt spesielt? Prøv The Balloon Company’s kreative, morsomme og oppsiktsvekkende ballong dekorasjoner! De arbeider sammen med deg for å skreddersy en atmosfære som er perfekt for dine ønsker og behov.

Les mer om event dekor >>

Party Stations (butikker)

Sentrum: Akersgata 65, 0180 Oslo

Grünerløkka: Toftesgate 12, 0556 Oslo

Vanlig åpningstider:

 kl. 10-18 Mandag til Fredag

kl. 10-17 Lørdager

The Balloon Company har lateks- og folieballonger i alle tenkelige farger og fasonger!

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.