Søk i Aktiv i Oslo

Tryvannstua Sportsstue

I vakre og naturskjønne omgivelser sentralt i Nordmarka finner du Tryvannstua Sportsstue. Her tilbyr de utleie av lokalene som vil passe for de fleste selskap og eventer.

LOKALENE 

Oppdag sjarmen og historien til Tryvannstua, stedet som gir enhver begivenhet en unik og minneverdig atmosfære. Lokalene har en rik arv og et varmt preg som tar deg tilbake i tid, samtidig som de tilbyr moderne fasiliteter for å sikre at ditt arrangement blir en suksess.

Peisestuen, et av stedets mest sjarmerende rom, har en historie som strekker seg tilbake til 1931. Med vakre tømmervegger og majestetiske tømmertrær i takene, gir den en autentisk og koselig atmosfære som du og dine gjester vil sette pris på. Her er det rom for over 50 personer, og stuen er ideell for små til mellomstore selskaper som ønsker en intim og stemningsfull setting.

Den midtre stuen tilbyr også en koselig peis, og her kan de imøtekomme opptil 40 gjester. Dette rommet er perfekt for arrangementer som ønsker en balanse mellom sjarme og kapasitet. Uansett om det er en bursdagsfeiring, en jubileumssamling eller en bedriftssammenkomst, vil den midtre stuen skape den perfekte rammen.

For de som ønsker å kombinere det beste av begge verdener, har den innerste stuen tilgang til en projektor og lerret, og er ideell for møter og mindre seminarer. Her kan du kombinere forretning med fornøyelse i en unik atmosfære som inspirerer til kreativitet og produktivitet.

Stuene kan åpnes med en skyvedør, og har da kapasitet til over 100 personer.

Les mer om lokalene. 

UTEOMRÅDE 

Den idylliske beliggenhet i Nordmarka gir deg en unik mulighet til å skape uforglemmelige øyeblikk med venner, familie eller kollegaer. Her kan du forvente det beste av både natur og atmosfære.

Det fantastiske området rundt Tryvannstua Sportsstue har rikelig med plass med benker og bord som kan huse opptil 100 gjester. Tenk deg å nyte den friske luften og vakre omgivelser mens du feirer spesielle anledninger. Med Nordmarkas skjønnhet som ramme, blir enhver begivenhet et magisk øyeblikk.

Bålpanner og grillfasiliteter gir dere muligheten til å tilberede deilige måltider utendørs. Her kan dere virkelig nyte god mat i fantastiske omgivelser.

For de som ønsker å avkjøle seg eller ha litt ekstra moro, finnes det ikke mindre enn tre vakre badevann i umiddelbar nærhet, komplett med egne flytebrygger.

MAT & DRIKKE 

Tilbyr egne selskaps og møtemenyer, og de kan skreddersy meny etter kundens ønsker.

Serverer det meste av tapas, supper og grillmat, eller en flott 3-retters hvis dere ønsker det.

På Tryvannstua Sportsstue lager og baker de alt selv fra bunn.

Se mer.

ADKOMST 

Det tar ca. 25 min til fots fra Frognerseteren stasjon.

Ved selskap er det mulig å kjøre helt inn for parkering utenfor.

Send melding til Tryvannstua Sportsstue

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.