Søk i Aktiv i Oslo

Gastronomen

Gastronomen leverer tapas til både store og små arrangementer, og har ingen begrensning når det kommer til type eller størrelse på eventet. Her er det en genuin interesse for å lage mat og skape glede for andre. 

Bedriftsarrangement 

Gastronomen sine bedriftskunder er alt fra de største bankene og sykehusene, til mindre private kontorer. De kan levere en av sine smakfulle og varierte menyer eller tilpasse etter ønske og behov.

Gastronomen kan levere buffet (tapas, koldtbord etc) eller Italiensk antipasti (kald) porsjonsvis. De kan arrangere et komplett arrangement, og catering er kun en del av det de leverer av tjenester.

Underholdning: artister, band, DJ, komiker eller andre typer entertainere

Lokaler og dekor: Gastronomen har mange ulike samarbeidspartnere hvor de kan disponere lokaler, båter etc for de ulike formål og ønsker. De leverer også partytelt, fullt oppdekket bord slik at gjestene kan kun fokusere på å nyte mat og underholdning

Les mer om tilbudene. 

Private arrangement 

Gastronomen leverer tapas og annen buffet (koldtbord) til private selskaper som konfirmasjon, dåp og navnefest, minnestund, bryllup, babyshower, utdrikningslag, bursdag og andre jubileum.

Det er også mulig å bestille til mindre arrangementer som en kveld med venner eller familien. De kan også levere kalde antipasti bokser fra med Italienske smaker.

Her kan du se mer. 

Send melding til Gastronomen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.