Søk i Aktiv i Oslo

Sabrura Markveien

Sabrura Markveien tilbyr en velsmakende buffet som bugner av fersk sushi med norsk vri + en rekke andre asiatiske delikatesser! Her står favorittene på rekke og rad, så du kan fylle på med det som frister mest.

Sabrura Markveien er et flott sted for ulike sammenkomster med venner, familie eller kolleger. Restauranten passer for alle anledninger, fra store arrangementer til mer intime selskaper.

Her kan dere spise så mye dere vil fra buffeten som inneholder smakfull sushi som nigiri og makiruller, samt asiatisk inspirerte småretter som dumplings, vårruller, kyllingsticks, fishsticks og asiatisk salat. Man kan også bestille fra à la carte-menyen.

Se mer

Selskapslokaler for enhver anledning

Sabrura Markveien kombinerer utsøkt mat, en innbydende atmosfære og profesjonell service for å skape den ultimate opplevelsen for deg og dine gjester. Dedikasjon til kvalitet og detaljer gjør dem til det perfekte valget for alle som søker noe ekstraordinært.

Større selskap

Er du på jakt etter et sted å arrangere større selskap eller eventer? Da kan du leie hele restauranten som har over 100 sitteplasser og plass til opptil 120 gjester.

Selskapslokale med teknisk utstyr

Sabrura Markveien har også et romslig kjellerlokale som har plass til opptil 33 personer. Dette lokalet er utstyrt med projektor, lerret og et eget lydsystem, noe som gjør det ideelt for møter, kurs og presentasjoner.

Ved behov setter de opp en egen bar og privat matservering tilpasset ditt arrangement og ønsker.

Intime sammenkomster

For mindre og mer intime arrangementer tilbyr de et chambre séparée med plass til 10 personer (12 hvis man foretrekker det tettere og koselig). Dette er det perfekte valget for feiringer som krever en ekstra personlig atmosfære.

Julebord Sabrura!

På jakt etter noe annet enn den tradisjonelle julematen til årets julebord? Sabrura Markveien kan tilby sin unike kombinasjon av deilige sushi-retter og asiatisk inspirert mat i hyggelige omgivelser. Her kan man også velge spesialpakker som inkluderer både mat, drikke og dessert.

Sabrura Markveien skaper en varm og festlig atmosfære rundt årets julebord for kollegaer, familie eller venner.

Book julebord her.

Send melding til Sabrura Markveien

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.