Søk i Aktiv i Oslo

Alba Catering

Alba Catering består hovedsaklig av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god italiensk mat.

For the love of Italian food

Alba Catering ble startet i 2016 som et konsept hvor man kunne leie kokk, og har i løpet av kort tid vokst og blitt en leverandør for både store og små eventer med sin ekte italiensk catering tjenester.

Alba Catering består hovedsaklig av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt de lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører.

Hos Alba er personlig oppfølging og service viktig. Her skal du bli tatt hånd om, og du skal føle deg trygg på at ditt arrangement blir vellykket.

Alba kan det meste innen mat, selskapsmat og catering og er deres totalleverandør av gode matopplevelser. De ordner alt med mat, servering, utstyr og oppdekking. De tilbyr skreddersydde løsninger for ethvert behov og ønske.

Alba er også et godt utgangspunkt hvis man ønsker kulinariske mat og vin-opplevelser.

Familien, tradisjon og kvalitet er verdiene til  selskapet. Dette fører til at de leverer produkter med ekte smak
og flott estetikk.

Catering

Uansett om det er private selskaper eller større firmatilstelninger kan Alba Catering tilby et gastronomisk utvalg av fersk og smakfull italiensk mat. De leverer matopplevelser som du og dine gjester sent vil glemme.

Alba følger deg hele veien gjennom prosessen, fra idé og meny til servering.

Ulike tilstelninger hvor Alba kan hjelpe: jubileum, bursdag, overraskelsesmiddager, firmafest, konfirmasjon, lunsj, bryllup, bursdager, dåp, eller bare venner som vil ha en spesiell middag hvor en chef lager mat til dere.

Privat kokk

Restauranten kommer hjem til deg. Enten det dreier seg om bryllup i privat hjem, eller at bedriften som vil ha en helt unik italiensk middag, kan vi trygt anbefale Alba. Deres dyktige kokker forbereder middagen til deg og dine venner, kollegaer eller familier og servitørene vil servere dere for slik at kvelden blir fullkommen.

Leie lokale

Alba Catering leier ut både selskapslokaler og møtelokaler i Oslo og Akershus. De kan bidra med alt fra lokalet, til servering og underholdning.
Lokalene passer utmerket for sosiale arrangementer som konferanser, kick off, bryllup,j ulebord, bursdager, dåp, konfirmasjon og foredrag. Du kan leie med eller uten bespisning.

De planlegger ditt kommende arrangement uavhengig om det er et stort eller lite selskap.

Send melding til Alba Catering

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.