Tivander

Få et minneverdig selskap eller fest i nye, flotte lokaler midt i Oslo sentrum. Høyres Hus har elegante, klassiske selskapslokaler midt i Oslo sentrum med utsikt over byen. De leier ut selskapslokaler til alle typer selskap fra 20 til 200 personer.

Det nyeste lokalet har fått navnet Tivander og ligger sentralt plassert i 2. etasje. Tivander har alle rettigheter og byr på alt fra smakfulle tre-retters menyer til buffet. Lokalene er åpne, lyse og moderne innredet. De store vinduene mot bybildet gir en fin stemning dagtid som kveldstid. Restauranten byr på fleksibilitet på bordoppsett og mat, og har en totalkapasitet på opptil 200 personer. Tivander er utstyrt med tre lerret, integrerte Bose høyttalere i hele lokalet og det er også en tilgjengelig mikrofon.

Dersom du ønsker en omvisning ta gjerne kontakt via skjema eller send epost her

Julebord

Inviter til julebord i Tivander. Her får du den perfekte atmosfæren til årets julebord med utsikt over Oslo by og julemarkedet i spikersuppa! Start planleggingen allerede nå og sikre deg at julebordet får den rette atmosfæren med sentrale lokaler, smakfull julemat og god tilrettelegging.
Booker du lokale på Tivander trenger du ikke å bekymre deg for mat og drikke. Holder du julebordet her kan du velge mellom en 2-retters julemeny eller julebuffet med kalde og varme retter. All mat er laget av dyktige kokker. De har alle rettigheter, og kan dermed tilby kjøp av alkoholholdig drikke til julebordet.
Dersom dere ønsker musikk så er alle lokalene er utstyrt med moderne teknisk utstyr og lydanlegg, slik at du kan koble opp spillelister fra en iPhone eller annen enhet.
Tivander og Høyres Hus tar ansvaret og hjelper gjerne med gjennomføring av arrangementet. Den sentrale plasseringen gjør det også enkelt å komme seg hjem via offentlig transport, – eller dere kan velge å fortsette festen på byen. Lokalet har egen inngang fra Roald Amundsens gate.

Les mer her

Bryllup

Atmosfæren er lun og med et moderne interiør skaper dette en flott ramme for bryllupet.

Det åpne og lyse lokalet har store vindusflater mot bybildet, noe som gir en god stemning på kveldstid. Her er det integrerte lerret og projektorer, samt mulighet for å spille musikk. Lokalet har egen inngang fra Roald Amundsens gate.

Les mer om Bryllup på Tivander her