Søk i Aktiv i Oslo

Konfirmasjon Oslo – Trenger du hjelp eller lokaler til konfirmasjonen?

Konfirmasjon er en stor og viktig begivenhet i de fleste tenåringers liv, og fortjener derfor en behørig feiring. Men når hele slekta skal inviteres kan det fort bli for mye for en stakkars husmor eller husfar å ta seg av. Men ikke fortvil. Her finner du en stor oversikt over plasser og firmaer som kan hjelpe deg. Om du er på utkikk etter flotte lokaler midt i byen, eller herskapelige lokaler på landet, eller noe rimelig så skal du kunne finne det her. Her vil du også finne aktører som tilbyr andre ting som er aktuelt for en konfirmasjonsfeiring.

Gjennom denne siden ønsker vi at du skal få hjelp med konfirmasjon Oslo – og at dagen blir en fest.

Her finner du mat til festen

For mange er catering et tradisjonelt og godt alternativ til mat på den store konfirmasjonsdagen. Samtidig er det lov å tenkte litt utenfor boksen. Hva med å overraske med indisk mat, asiatisk mat eller kanskje sjømat?

Dersom dere skal arrangere en konfirmasjon som ikke har så mange gjester så er det mulig å booke et chambre séparée. Da kan dere få et flott, lite selskap i eksklusive lokaler helt for dere selv i en restaurant uten at det trenger å bli for dyrt.

Opprinnelig er konfirmasjon er kristen høytid der konfirmasjonen er en videreføring av dåpen fra man var liten. I senere tid er feiringen også tatt opp av ikke-kristne organisasjoner. I de fleste sammenhenger blir feiringen ansett som overgangen fra ung til voksen.

Her finner du aktører som kan hjelpe deg med planlegging og gjennomføring av konfirmasjon Oslo og konfirmasjonsfest i Oslo, enten du trenger aktiviteter, servering eller lokaler.

En konfirmasjon Oslo kan arrangeres på et hav av steder – og her gir vi deg oversikt på hvor du kan holde konfirmasjon Oslo.

Trenger du et selskapslokale kan du også finne det her.

 Lykke til med feiringen!